FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Campionii de la CFR recunosc: "Steaua a omorît campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 ianuarie 2013 21:36

Steaua a jucat excelent în primele 19 etape ale sezonului în Liga 1, chiar dacă a fost eliminată de Concordia Chiajna în Cupa României.

Steliştii au un avans de 10 puncte în faţa locului 2 ocupat de Astra, dar ce este şi mai important, are 15 lungimi peste campioana CFR şi 17 peste Dinamo. Vaslui este cea mai apropiată de Steaua dintre echipele care emit pretenţii la cîştigarea campionatului.

Vasile Maftei nu se mai gîndeşte la un nou titlu în Liga 1: “La campionat, lucrurile sînt decise. Steaua a omorît campionatul. Avem şanse la Cupă, jucăm în semifinale, dar avem un adversar puternic, pe Astra, care a fost revelaţia turului.

În campionat trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, trebuie să luăm toate punctele puse în joc şi vedem pe ce loc ne vom situa la final. Trebuie să urcăm în clasament pentru că, şi locul doi dacă îl vom prinde, eu cred că în momentul de faţă este foarte bun”, a spus Maftei la Dolcesport.

Şi Paszkany, dar şi Mureşan au declarat anterior că Steaua nu mai poate fi ajunsă în acest sezon şi că se vor lupta doar pentru locul 2 în Liga 1, Astra fiind la doar 5 puncte în faţa ardelenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Ianuarie 2013, 03:25

Mai bine asteptam pana se termina campionatul, apoi vom vedea cine pe cine a "omorat"..........

haisteaua
haisteaua  •  03 Ianuarie 2013, 00:21

Bravo Alpine, ai dreptate in totalitate : Clanurile Becaliote impreuna cu Nasii fotbalului romanesc hotarasc tot ce se intampla in Liga 1, 2 ... x, Important este ca Steaoaia sa mearga in ChL si sa faca 2 sau 3puncte. Asa macar Oieru' natiunii are posibilitatea sa-si traiasca orgoliile de 2 lei. Nici peste 200 de ani nu o sa fie mai bine daca mafiotii astia controleaza totul. Mi-e rusine fata de acei stelisti adevarati, care au castigat CC si au participat cu trup si suflet la competitie. In rest La Multi Ani pt toti!

canad
canad  •  02 Ianuarie 2013, 21:16
Postat de gazmetan pe 02 Ianuarie 2013, 21:03

alpin (17848 comentarii) un prost care toata ziua sta pe gsp nu are viata

alpin are dreptate; si nu mai fa prost pe nimeni.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează