FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Campionii Ligii 1, anonimii Asiei » Ce s-a ales de atacanţii plecaţi de la Steaua

Rocha, Tatu și Nikolici serbau în vară titlul, acum sînt penibili pe la formații obscure
Rocha, Tatu și Nikolici serbau în vară titlul, acum sînt penibili pe la formații obscure

Articol de - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 00:14

Tatu şi Nikolici n-au reuşit să se acomodeze la noile lor echipe, iar Rocha a rămas şomer.

Au cîştigat titlul cu Steaua în sezonul trecut, apoi carierele lor au avut de suferit. Leandro Tatu, Stefan Nikolici şi Adi Rocha au intrat pe rînd în dizgraţia lui Gigi Becali şi au plecat gratis, crezînd că vor da lovitura în Asia din punct de vedere financiar.

Rocha a părăsit-o pe Steaua în vară şi a ajuns la Gamba Osaka, echipă ce evolua în eşalonul secund la vremea aceea. Deşi evoluţiile lui nu au fost deloc modeste, brazilianul reuşind să marcheze de 9 ori în 13 meciuri, ajutînd echipa să promoveze, la finalul sezonului, în urmă cu două luni, a fost dat afară, iar acum nu are angajament! În locul lui, japonezii au preferat să aducă un alt brazilian, Lima Lins, de la Criciuma.

Nikolici şi Tatu au fost daţi şi ei afară, dar în pauza de iarnă. Muntenegreanul şi-a încercat norocul în Coreea de Sud, la Incheon United, însă pînă acum a prins doar 3 partide şi n-a reuşit să marcheze. Noua lui formaţie ocupă locul 12, ultimul din prima ligă sud-coreeană!

Un meci în 3 luni!
Nici Tatu n-a fost mai norocos. Deşi la momentul plecării din Ghencea a anunţat că îşi doreşte să se întoarcă în Portugalia pentru că-i e dor de casă, el a ajuns şi el tot în Asia, însă în Thailanda, la Bangkok United, locul 16 în prima divizie! Leandro nu s-a acomodat deloc, avînd în vedere că a prins un singur meci, pe 23 februarie, iar de atunci nici măcar n-a mai făcut parte din lot!

800 de mii de euro a costat-o Nikolici pe Steaua în vara lui 2011, cînd a fost cumpărat de la Poli Timişoara. Tatu şi Rocha au venit gratis în Ghencea

"Regret despărţirea de orice jucător care a fost la Steaua şi acum nu mai e, Tatu, Nikolici sau Rocha" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

611656-cifre-atacanti-steaua.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Vreau cel puţin un egal"
Dan Alexa, antrenorul de la ACS Poli, a vorbit despre meciul de sîmbătă contra Stelei: "Adversarii au un lot foarte puternic, absenţele nu cred că ar conta mult. Ca echipă, niciodată nu au avut mari fluctuaţii. Dacă au făcut un meci prost, imediat şi-au revenit. Şi aici e meritul mare al lui Reghecampf, care a demonstrat că e antrenor de valoare. Un rezultat de egalitate e bun, orice punct e important pentru noi!".

"Încă nu sîntem campioni"
Fundaşul campioanei, Lukasz Szukala, trage un semnal de alarmă înaintea partidei de la Timişoara: "Matematic, putem să pierdem titlul! Nu trebuie să fim relaxaţi, fiecare meci e important. Chiar dacă avem 8 puncte avans faţă de locul doi, nu sîntem campioni în acest moment. Pe lîngă cîştigarea titlului şi a Cupei, mi-aş dori să nu pierdem nici un meci pînă la finalul campionatului. Ar fi cel de-al treilea obiectiv al nostru".

"Reghe nu poate"
Fostul secund al echipei naţionale, Florin Marin, acum la Astra, consideră că Reghecampf nu ar face faţă atît la Steaua, cît şi la prima reprezentativă: "Cum poate el să urmărească pregătirea echipelor? E un antrenor de perspectivă, talentat, dar în momentul în care a întîlnit adversari puternici a avut probleme mari!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ady_mourinho
ady_mourinho  •  04 Aprilie 2014, 15:44
Postat de torque1981 pe 04 Aprilie 2014, 12:21

ACS Poli - Steoaia 0-4 - se da si ACS la o parte din fata mioarelor.

cum v ati dat si voi in supercupa 0-3 :)

torque1981
torque1981  •  04 Aprilie 2014, 12:21

ACS Poli - Steoaia 0-4 - se da si ACS la o parte din fata mioarelor.

gametable08
gametable08  •  04 Aprilie 2014, 11:01
Postat de zizu pe 04 Aprilie 2014, 09:18

CARE JUCATOR DE LA STEAUA A FACUT FATA IN TR UN CAMPIONAT PUTERNIC? AI POTI NUMARA PE DEGETELE UNEI MAINI..... RIDICATI IN SLAVI DE O PRESA PLATITA DE MM SI REGHE,CA SA SCRIE NUMAI DE STANA....DAR,LA CE RIDICATI IN SLAVI SUNT AICI SI LA CAT DE TARI SE CRED STELISTII AR TREBUII SA PLECE IN FIECARE AN 3-4 JUCATORI SI PE BANI GREI LA ECHIPE DE ECHIPE... DAR PAUZA.....PLEACA 1 SI VINE CU COADA INTRE PICIOARE .SARBII DAU O GRAMADA DE JUCATORI PE BANI GREI SI NUSE MAI UMFLA ATATA IN PENE. SFANTA MODESTIE...

Dar nu e vorba de Steaua ,mai vezi tu jucatori romani care sa plece la echipe mari din Europa? asta pt ca nu avem jucatori de elita in Romania si cei mai buni jucatori sunt lA Steaua dar nu sunt de elita ,sunt de elita pt campionatul Romaniei pT ca noi avem un campionat prea slab cu dinamo care trebuia sa fie o echipa in apropierea Stelei am facut 5-2 nu avem nicio infrangere ,concluzia e ca jucatorii Stelei nu sunt de elita sunt jucatori doar buni peste nivelul campionatului romanesc .fotbalul romanesc s-a dus rau in cap.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează