FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Campionii primei reprize » Rapidiştii evoluează perfect la începutul meciurilor, dar pierd puncte pe final

Imagine reprezentativă pentru rapidişti la finalul meciurilor
Imagine reprezentativă pentru rapidişti la finalul meciurilor

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 23:08

Răzvan n-a reuşit să rezolve problemele ce s-au văzut încă din vara trecută, Rapidul ratînd titlul din cauza căderilor fizice din finalul partidelor.

Dacă un meci de fotbal ar fi durat doar 45 de minute, giuleştenii ar fi fost lideri în Liga 1! Statistica demonstrează că pregătirea fizică efectuată în vara trecută, dar şi cea din iarnă nu au fost cele mai inspirate. Alb-vişiniii au ratat titlul din cauza golurilor încasate în repriza secundă şi, în special, în finalul meciurilor! Numai în ultimele trei etape elevii lui Răzvan Lucescu au fost egalaţi în finalul partidei, pierzînd astfel 6 puncte ce le-ar fi dat în continuare speranţe la locul 1.

Faptul că rapidiştii termină repede benzina s-a văzut încă din cantonamentul efectuat în debutul mandatului lui Răzvan, în Austria, la începutul verii trecute. Şi atunci, ca şi acum, elevii săi au clacat pe finalul întîlnirilor. La fel s-a întîmplat şi în Europa League, cu PSV şi cu Legia, la Bucureşti. De asemenea, în campionat, atunci cînd nu au reuşit să intre la cabine în avantaj, giuleştenii au mai reuşit doar de două ori să cîştige în partea secundă!

28,2 e media vîrstei celor 25 de jucători pe care Răzvan Lucescu s-a bazat în acest sezon, una pe care specialiştii o consideră ideală pentru performanţă

485169-prima-repriza.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Coman află azi

Dani Coman e incert pentru meciul din această seară. "Robocop" a lipsit şi cu Pandurii (2-2) din cauza unor probleme medicale. El a suferit o luxaţie la unul din degetele de la mîna dreaptă, dar şi o contractură la coapsa stîngă. Coman va decide azi, împreună cu stafful medical, dacă va putea evolua. Şansele sînt însă mici deoarece Răzvan nu vrea să rişte şi să-l piardă pentru finala Cupei României.

Pleacă la Steaua Qatarului
Răzvan Lucescu părăseşte Giuleştiul pentru a trece de partea armatei! El Jaish, formaţia pe care, conform site-ul oficial al clubului din Golf, o va prelua la 21 iunie aparţine Forţelor Armate ale Qatarului. Totuşi, Lucescu junior are şi un motiv pentru care să se simtă acolo ca în Grant: culorile grupării arabe sînt alb şi vişiniu. Pînă acum, antrenorul rapidist a refuzat să confirme plecarea sa în Qatar, rezumîndu-se la a confirma doar discuţiile: "Au fost şi, probabil, vor mai fi negocieri! Nu ştiu sigur dacă accept sau nu".

"Eşti doar o copie de antrenor!"
Un fan rapidist a trimis ieri pe adresa de email a Gazetei o scrisoare deschisă către Răzvan Lucescu: "Sînt rapidist de 34 de ani, de cînd m-am născut! Sezonul ăsta chiar am sperat că va fi al nostru, dar mi-am dat seama că e încă un an ratat şi asta numai din cauza lui Răzvan Lucescu. Eşti slab, Răzvane! Foarte slab! Nu ai sînge-n instalaţie, ştii? Şi eşti, deşi nu pari, extrem de român. Cauţi mereu scuze pentru greşelile tale şi niciodată nu e vina ta. Vrei să-l copiezi pe Guardiola, dar o copie nu va reuşi niciodată să ajungă ceva, Răzvane! Uite-te la Villas Boas! Vin la finala Cupei, dar o fac doar din inerţie".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
domenykos
domenykos  •  16 Mai 2012, 19:28

STEAUA LIBERA ESTI UN (O) RETARDAT(A) STIREA NEGATIVA E DE FAPT O REALITATE . DAR APROPO DE PESTE POATE MI-L SUGI SI MIE CA PREA ESTI PROST.

castron
castron  •  16 Mai 2012, 13:05

numai criticii i aducetii lu razvan are si el cam jumatate din vina ptr ratarea titlului dar sa nu-l uitatii pe zdreanta de copos ca nu leau dat banii sai motiveze sa vb cu ei sa le promita nimic razvan lea adus banii de acasa sa le dea voii credetii ca razvan nu sia dorit sa castige asta e e fricos si nu are sange in el sa riste campionatu sa pierdut de atunci cu steaua daca bateam eram poate liderii acum aveam moral bun era bine dar lucescu ia fost teama si asta ptr ca e tanar si nu are curaj cu polonezii in retur atii vazut alt rapid decat in tur ptr ca au fortat offfff alt sezon pierdut asa e la rapid pe final se stinge

saviola2_8
saviola2_8  •  16 Mai 2012, 11:54
Postat de criticul89 pe 16 Mai 2012, 11:25

eu nu fac aluzii catre nimeni ! cu atat mai mult catre tn ! daca vreau sa-i dau cuiva replica, il citez si atat ! nu umblu si jumatati de masura ! dar dupa ce ca rapidul a ratat si acest campionat, intru sa citesc o stire si vad 1,2,3,4...stelisti care fac misto in continuare de rapid si nu-si vad de propria echipa ! dar ei nu se gandesc ca situatiile s-ar putea schimba radical in urm zile si steaua ar putea fi cea mai dezavantajata ! candva tb sa se faca dreptate !

eu am vazut cmentarii decente pe articol, pana sa apara tigrutza, chiar daca-s stelisti, nu au voie sa comenetze la articole cu rapid?sa fie dezavantajata steaua, noi oricum n-am avut sanse latitlu prea mari, mai mult teoretice, mereu am fost in spate sau urmarire, rapid a avut sanse reale cel putin pana acum 3 etape.Asta e fotbalul, da-l inclo e doar un sport, si la steaua pe articole e plin de tot felul de suporteri `rivali`.Cei care au comentat aici au fost de bun simt zic eu cel putin fata de altii....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează