FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Când ajunge Darko Velkovski în cantonamentul lui Dinamo din Turcia

Darko Velkovski, în duel cu Ciro Immobile
Darko Velkovski, în duel cu Ciro Immobile

Articol de , - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 13:13 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 14:26

Darko Velkovski, 28 de ani, proaspăta achiziție a „câinilor”, este așteptat în cantonament echipei abia mâine seară. Fundașul nord-macedonean ar putea bifa primele minute în amicalul din 12 ianuarie contra lui Charleroi.

Dinamo este de ieri în cantonament la Çolaklı, în Turcia. Însă fără proaspăta sa achiziție, Darko Velkovski. Din informațiile Gazetei, internaționalul nord-macedonean este așteptat să-și facă apariția abia mâine seară.

„Câinii” au ajuns în Paradis! Imagini spectaculoase surprinse din dronă: Dinamo pregătește salvarea într-o locație exclusivistă
DINAMO
„Câinii” au ajuns în Paradis! Imagini spectaculoase surprinse din dronă: Dinamo pregătește salvarea într-o locație exclusivistă

Antrenorul Zeljko Kopic speră să-l poată utiliza pe Darko Velkovski măcar câteva minute

Iar efectiv la antrenamentele echipei ar urma să ia parte începând de sâmbătă dimineață. Antrenorul Zeljko Kopic speră să-l poată utiliza, măcar câteva minute, în al doilea amical al „câinilor”, pe 12 ianuarie, contra lui Charleroi.

Cel din 9 ianuarie, contra lui Genclerbirligi, vine prea repede pentru el, consideră tehnicianul croat.

Zeljko Kopic: „Darko Velkovski poate juca în toate cele trei poziții din spate”

Kopic are mare încredere în fundașul nord-macedonean și a explicat de ce l-a achiziționat. „Darko este în primul rând un mare profesionist, pe care îl cunosc foarte bine de pe vremea când a jucat la Rijeka, cu care a câștigat două cupe ale Croației.

Sunt familiarizat cu calitățile lui și cred că se va potrivi bine în echipă, poate juca în toate cele trei poziții din spate. Este un jucător de echipă care încearcă mereu să facă tot posibilul pentru succesul grupului.

Sunt conștient că nu a jucat în ultima jumătate de sezon, dar cred că va ajunge rapid la nivelul de a ajuta echipa cu calitatea sa", a punctat Zeljko Kopic pentru GSP.ro.

Darko Zelkovski n-a mai jucat din septembrie 2023

Apărătorul de 28 de ani nu a avut angajament începând din septembrie 2023, după ce s-a despărțit de saudiții de la Al Ettifaq. În ediția precedentă, a adunat 15 meciuri pentru fosta sa formație, condusă de Patrice Carteron. La care se adaugă alte 4 prezențe la naționala țării sale.

Velkovski are 48 de selecții în reprezentativa Macedoniei de Nord, pentru care a înscris 3 goluri. Pe transfermarkt.de, el este cotat la 1,8 milioane de euro! De departe cea mai mare din lotul "câinilor"!

Fundașul a cucerit campionate în țara sa, cu Vardar și cu Rabotnicki Skopje, a câștigat și două Cupe ale Croației cu Rijeka, în total are 7 trofee în palmares la echipele de club.

Mai puteți citi:

Universitatea Craiova e gata să facă al doilea transfer al iernii! Vine un internațional cu 3 titluri de campion

„Negociați transferul la Rapid în avion?” » Măldărășanu a răspuns tranșant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează