FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO În sfârșit! Noul stadion modern din Superliga ar putea găzdui meciul supraviețuirii: urmează inspecția finală

Stadionul modern din Târgoviște e pregătit pentru inaugurare / foto: GSP +12   FOTO
Stadionul modern din Târgoviște e pregătit pentru inaugurare / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 19:15 / Actualizat marti, 09 mai 2023 19:52

În sfârșit, după 4 ani de așteptare, stadionul „Eugen Popescu”, modernizat de Primăria din Târgoviște, ar urma să fie omologat pentru meciuri de Superligă.

Comisia LPF va ajunge miercuri pentru inspecția finală a arenei. Și astfel, Chindia, aflată într-o luptă teribilă pentru evitarea retrogradării directe și prinderea unui loc de baraj, ar urma să joace, poate un meci decisiv, în ultima rundă din play-out, cu FC Voluntari, pe 19 mai, de la ora 20:00

Ultimul meci jucat de Chindia acasă fusese cel din 21 mai 2019, când, în urma victoriei cu Luceafărul Oradea, 4-1, echipa dâmbovițeană promova matematic în primul eșalon.

FOTO. Cum arată noul stadion din Târgoviște

+8 FOTO

Chindia și-ar putea juca viitorul în fața propriilor fani

O ironie a sorții, Chindia va juca în sfârșit acasă, după 4 ani în care nu a avut propria arenă, dar într-o partidă în care, cel puțin teporetic, ar juca cu supraviețuirea în Superligă pe masă

Surse din oraș susțin că s-ar fi putut juca chiar și cu Petrolul la Târgoviște, dar că Primăria, proprietara arenei, nu a obținut la timp avizele de la ISU și de la Jandarmerie, pentru ca reprezentanții clubului să ceară omologarea stadionului.

Săptămâna trecută, noul stadion al Chindiei se confrunta cu unele probleme la instalația de nocturnă. Surse din oraș au dezvăluit că la ultimele probe, cele pentru omologare, nocturna nu mai mergea la întreaga capacitate, din cauză că multe leduri din panourile de iluminat s-au ars.

VIDEO Cum arată arena ultramodernă din Târgoviște

Citește și alte știri din Superligă:

Kyros Vassaras, analiza celor mai importante faze din CFR Cluj - CSU Craiova » Ce a spus despre penalty-ul cerut de clujeni

EXCLUSIV Protagonist în prelungirile dramatice de la Pitești, fotbalistul a povestit pentru cititorii Gazetei: „Special am făcut-o. A fost puțin mai complicat”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  10 Mai 2023, 07:53

In 4 ani nu au "reusit" sa vada ca nocturna are becuri arse? De vreo doi ani se inaugureaza trimestial "stadionul" fara peluze. Cum e sa-ti bati joc de propria echipa si de banii primariei jucand numai in deplasare.

futhienzbang
futhienzbang  •  10 Mai 2023, 07:06

are 5-600 locuri pe scaune și restul în picioare,nu?

abavati
abavati  •  09 Mai 2023, 23:09

S-ar cuveni să vă cereți scuze după toate *** turnate in capul târgoviștenilor vis-a-vis de stadion.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează