FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

”Când te duci așa la o echipă poate îți meriți soarta să fii umilit așa!” » Grigoraș, făcut praf de un coleg antrenor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 10:39

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei, l-a criticat pe Petre Grigoraș, demis de la ASA Tg.  Mureș după numai două etape.

”Îmi pare rău pentru el, dar lucruri nu merg acolo și știi unde te duci. Nu e o surpriză că cei de acolo după o etapă, două te-au dat afară! Poți să îți faci un contract să nu te dea afară când vor ei sau să îți dea un dea foarte mulți bani!

Dacă îl faci corect nu te mai iau pe tine și iau pe altul așa cum vor ei. La cât de ușor te desparți de un antrenor și el este vinovat cum își face contractul!

Nu jucătorii sunt vinovați dacă sunt întrebați și li se cere părerea. E ceva normal să-și spună părerea. Dar de ce nu îl chemi și pe antrenor să-și spună părerea?

Când te duci așa la o echipă poate îți meriți soarta să fii umilit așa! Dacă luai 100.000 de euro umilește-mă și dă-mă afară după două etape. Dacă ai banii ăștia dă-mă afară, iar dacă nu îmi dai nimic atunci avem o problemă mare!", a explicat Basarab Panduru la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  24 Februarie 2016, 16:02
Postat de Constantin Greceanu pe 24 Februarie 2016, 13:27

Orice antrenor trebuie sa intre in ,,sistem" ( sa antreneze ) ,cat mai repede ! Probabil dorinta de a antrena a lui P. Grigoras l-a facut sa comita unele greseli . Prea multe ,,vedete" la o echipa dauneaza !!!

Grigoras nu a mai antrenat cu adevarat de cand nu a mai suportat presiunea podiumului de la Pandurii si a demisionat.

159000084480527
Constantin Greceanu  •  24 Februarie 2016, 13:27

Orice antrenor trebuie sa intre in ,,sistem" ( sa antreneze ) ,cat mai repede ! Probabil dorinta de a antrena a lui P. Grigoras l-a facut sa comita unele greseli . Prea multe ,,vedete" la o echipa dauneaza !!!

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  24 Februarie 2016, 12:28

Vai cat m-am saturat de parerile lui pankuru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează