FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Va juca FCSB pe arena din Ghencea? Ogăraru: „Comandantul și ceilalți din conducere vor decide”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 21:30

George Ogăraru (41 de ani), directorul tehnic al grupelor de copii și juniori de la CSA Steaua, a vorbit la „Prietenii lui Ovidiu” despre situația stadionului Ghencea și despre motivele pentru care FCSB nu poate juca pe stadion de 100 de milioane de euro.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- George, stadionul Ghencea a costat 100 de milioane de euro, iar întreținerea lui costă un milion de euro pe an. De ce FCSB nu are dreptul să joace pe un stadion construit din bani publici? Care e punctul tău de vedere?

- Dacă spun eu ce părere am despre asta este irelevant. Părerea ministerului a fost transmisă printr-un comunicat. Există o organigramă aparte care se ocupă de stadion, una care se ocupă de programul activităților sportive și așa va rămâne în continuare. Comandantul și cei care au asta în atribuțiuni vor decide ce se va întâmpla cu stadionul. Cum îl vor face sustenabil, când îl vor face, când îl vor deschide și către alte echipe.

- George, nu încerca să mă fentezi cu răspunsul!

- Acum este dedicat clubului, echipei de fotbal, de rugby. Sper să putem juca acolo și o finală de Under 19 în Liga Elitelor și urmează să vină și echipa națională pe Ghencea. Mai departe, ce se va întâmpla...

- Repet întrebarea! Ce părere are George Ogăraru pe acest subiect?

- Eu n-am autoritate să decid cine să joace acolo, dar dacă aș avea, aș da prioritate în primul rând clubului meu. Știm că există această rivalitate, această discuție și această tensiune încă de separare. Există și riscul să iasă o încăierare dacă galeria celor de la FCSB va veni în Ghencea.

Ogăraru: „Steaua a fost mai mult decât un club de fotbal”

- Voi îl percepeți pe Gigi Becali ca pe un rival, ca pe un dușman?

- N-avem cum să-l percepem pe Gigi Becali ca un adversar pentru că suntem în ligi diferite, poate la nivel de juniori. Acolo unde avem echipe. În momentul de față, la două echipe, la Under 16 și Under 19, noi stăm mai bine ca ei. Oricum, suntem departe de a ne compara cu Farul. Sunt cu mult înaintea noastră și trebuie să rezolvăm problema pe plan local, aici, în București.

- Ai mai vorbit cu el în ultimii ani?

- Nu. Dar din punctul meu de vedere nu e niciun fel de problemă, n-am nicio rivalitate. Clubul Sportiv al Armatei trebuie să aibă drumul lui, să revină acolo unde a fost odată și unde a primit titulatura aceasta de fenomen. De-a lungul timpului Steaua a devenit un fenomen, a fost mai mult decât un club de fotbal, prin prisma tuturor performanțelor, dar și prin ceea ce a dat României. Această bucurie, această speranță că se poate. Un club mic din estul Europei... Să ajungi acolo și să rămâi drept ceva extraordinar. Trebuie să tragă toată lumea în aceeași direcție pentru că sunt mulți care încă nu înțeleg asta, ca să ajungi la înalta performanță.

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU GEORGE OGĂRARU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
imgb
imgb  •  02 Octombrie 2021, 04:01

Cu ACDC in concert acolo s-a platit milionul....FICISIBI poate juca la Lehliu Gara....am auzit ca au un stadion misto....si foarte suficient pentru galeria ficisibishtilor .....

hofer
hofer  •  01 Octombrie 2021, 18:21

Ce sa caute Echipa lui becali in Ghencea? FCSbecali nu are ce cauta in casa Stelei!... Never ever!...

freddy
freddy  •  01 Octombrie 2021, 17:41
Postat de c23665 pe 30 Septembrie 2021, 04:42

FC FKSB NU are dreptul să joace pe acest stadion! Și nici altă echipă din țară! Are doar dreptul de a cere să joace acolo!! Iar administratorul stadionului decide dacă acceptă sau nu cererea!!!

Te contrazici singur intr-o fraza :)) Bine! E cum zici tu dar in partea a doua la ce zici :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close