FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Cangurul nebun" s-a transformat în stripper :) » Care este cel mai haios lucru făcut în ultima vreme de Georgievski

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 21:06

Fundaşul dreapta al Stelei, Daniel Georgievski, a impresionat pe toată lumea cu evoluţiile sale extrem de bune în tricoul roş-albastru.

Jucătorul a fost poreclit de MM "cangurul nebun" pentru energia arătată atît în teren, cît şi în afara lui.

"Nu prea pot să exemplific cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut fiindcă au fost o grămadă. Cel mai recent ar fi că am escaladat bara de strip-tease în clubul BOA pînă în vîrf! Hahaha!", a spus Daniel Georgievski pentru GazetaSporturilor.

...despre fotbalistul preferat: "Pele este categoric idealul meu, dar îmi plac şi unii fotbaliştiactivi: Ronaldo, Dani Alves, Ibrahimovici, Sergio Ramos. N-am tocmai un favorit, deoarece fiecare e bun în felul lui", a mai spus macedoneanul.

...despre jucătorul care l-a impresionat din Liga 1: "Portarul de la CFR, Felgueiras, este incredibil.El chiar că m-a impresionat! Cîndam jucat acasă cu CFR, salva incredibilgoluri care păreau clare!", a spus Georgievski.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
uefa
uefa  •  21 Iunie 2013, 23:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

n-are nici o treaba cu Macedonia! decat ca are origini si joaca pentru nationala Australiei. n-a jucat in Macedonia si a fost crescut in Australia. majoritatea imigrantilor australieni se considera australieni. cum si majoritatea ungurilor normali la cap din Romania se considera romani fiind nascuti pe pamant romanesc. Daniel nici n-a jucat in campionatul macedonean ci in Croatia.

forumeer
forumeer  •  21 Iunie 2013, 23:13

Ma intreb daca bigdig ala si rusnacu' ala de mai jos posteaza intentionat mesaje semi-retardate pt a arata ca toti anti-stelistii sunt prosti? Eu asa cred, altfel nu-mi explic, prostia pe care o arata e foarte rar intalnita, nici macar aici, pe gsp, nu au rival in domeniul asta...

banciuu
banciuu  •  21 Iunie 2013, 22:59

tara"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează