FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Cangurul nebun" şi-a dat în petec » Daniel Georgievski a făcut haos la interviuri şi a dezbrăcat un reporter! :D

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 21 mai 2014 00:27

Steliştii nu au avut măsură la sărbătoarea titlului 25. Daniel Georgievski a ieşit din nou la rampă, oferind cele mai comice momente ale serii.

"Cangurul nebun" s-a dezlănţuit în timpul interviurilor DigiSport. Mai întîi l-a lins pe obraz pe Keşeru şi a încercat să îi bage degetul în nas, după care i-a trîntit la pămînt pe reporterul Marian Codirlă şi pe Florin Gardoş.

Trimisul DigiSport nu a scăpat de spiritul glumeţ al lui Georgievski nici la dialogul cu Latovlevici. Fundaşul Stelei a rămas fără şort, în timp ce Marian a fost deposedat de sacou, cravată şi un pantof!

"E senzaţional! Nu pot să descriu ce se întîmplă aici. Mă aşteptam la ceva senzaţional, dar e ceva ireal ce am găsit la Steaua. Uitaţi-vă ce fenomene am lîngă mine"
Claudiu Keşeru, atacant Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
leroiv72
leroiv72  •  21 Mai 2014, 17:33
Postat de alexandru_p pe 21 Mai 2014, 12:24

sigur dinamovistii daca ar castiga si ei ceva ar face un bal dansant si ar valsa cu prietenele pe mozart si strauss. asta e nivelul de cultura al fotbalistilor de la noi, indiferent de echipa. nu ai ce sa le ceri!

ei le au cu bolero, orchestra de camera, angela gheorghiu, jose carreras....ma'ntelegi? ;)

alexandru_p
alexandru_p  •  21 Mai 2014, 12:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sigur dinamovistii daca ar castiga si ei ceva ar face un bal dansant si ar valsa cu prietenele pe mozart si strauss. asta e nivelul de cultura al fotbalistilor de la noi, indiferent de echipa. nu ai ce sa le ceri!

cracker
cracker  •  21 Mai 2014, 01:10
Postat de cristi_ct_ro pe 20 Mai 2014, 23:32

nespalati sunteti voi ca mirositi si prin televizor a oi proaste maneliste.

Mirosul ala e din casa de la tine, mirosul de caine nespalat.Te-ai uitat la tv,ai vazut ce melodii au interpretat invitati de onorare.Nu-mi pot explica cum un dinamovist sta si se uita la premierea Stelei.Cred c-a ramas blocat cu degetul pe gat in fata televizorului.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează