FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Canon şi Anton, de Sfîntu' Ion » Dinamo ia tineri de viitor şi vrea să renască transferînd de la ”lanterna” Ligii 1

Ivorianul Canon este una dintre ţintele lui Dinamo.
Ivorianul Canon este una dintre ţintele lui Dinamo.

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 ianuarie 2013 09:16

Dinamoviştii vor să rezolve cît mai repede transferurile a doi jucători ai Gloriei Bistriţa, care deja şi-au dat acordul de a semna. Primul este fundaş central, al doilea mijlocaş. Iar alţi trei fotbalişti ai ardelenilor sînt în stand-by!

Dinamo doreşte să ajungă în cupele europene cu transferuri de la echipe aflate în pragul desfiinţării! Formaţia din Ştefan cel Mare se pregăteşte intens să-i convingă pe doi jucători ai Gloriei Bistriţa, ultima în Liga 1, să semneze cu roş-albii.

Cu toate că are 5 fotbalişti ai acestui club în vedere pentru acest mercato, "cîinii" speră să-i rezolve în această săptămînă pe Serge Canon (19 ani), stoper, titular la formaţia ardeleană, dar şi pe colegul acestuia din faţa apărării, Paul Anton (21 de ani), mijlocaş central.

Bucureştenii doresc să profite de situaţia precară a grupării din Transilvania, visează chiar să-i aducă gratis pe cei doi. Iar apropiaţii dinamoviştilor spun că roş-albii au deja acordurile de transfer ale fotbaliştilor, fiind o chestiune de zile pînă se rezolvă sută la sută.

Cornel Ţălnar vrea să-i aibă pînă la jumătatea lunii ianuarie, cînd începe programul spartan de antrenamente montane la Poiana Braşov.

Iau toată Bistriţa
În afara celor doi jucători ai Gloriei, alţi trei componenţi ai grupării conduse de Jean Pădureanu sînt în atenţia roş-albilor. Iar "cîinii" speră să rezolve cît mai mulţi dintre ei, mai ales că toţi vor să plece de la Bistriţa, iar unii şi-au depus actele să devină liberi de contract.

Atacantul Cornel Predescu (25 de ani), 6 goluri pentru ardeleni în acest sezon, este pregătit să revină în Ştefan cel Mare, el fiind aproape rezolvat. Pe listă mai sînt ex-stelistul Alexandru Tudose (25 de ani), fundaş central şi închizător, care în trecut era comparat cu Mirel Rădoi, dar şi fundaşul dreapta Andrei Peteleu (20 de ani).

1 gol şi o pasă decisivă are Anton pentru Bistriţa în acest campionat, în 18 meciuri, dintre care în 17 a fost titular. Paul a bifat 1.480 de minute pe gazon

1.399 de minute a strîns Canon în tricoul Gloriei în 17 partide, ivorianul avînd 5,12 media notelor în Gazetă

Inbox
- Presa turcă spune că Beşiktaş ar da chiar şi 4 milioane pe Alexe, dar atacantul are şanse mai mari să rămînă la Dinamo decît să plece! Cel puţin aşa i-au anunţat şefii pe cei din staff-ul tehnic, considerînd că Marius poate face un sezon de primăvară de excepţie, care să-i mărească şi mai mult cota.
- Ţălnar: "Steaua nu mai poate fi ajunsă de nimeni în acest campionat. E cea mai bună echipă din România, cea mai completă din toate punctele de vedere. Îmi doresc să facă meciuri bune în continuare doar în cupele europene".
- Staff-ul tehnic al roş-albilor trebuie să se completeze în aceste zile cu încă un antrenor secund, lîngă Florentin Petre, dar şi cu un antrenor cu portarii, pe listă fiind Gheorghe Niţu şi Ştefan Preda. Gică Mihali va pleca alături de Dorinel Munteanu la Saransk.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gabi_djg
gabi_djg  •  03 Ianuarie 2013, 21:50

un jucator bun este si braganca,sigur ar avea loc la mijloc

liviuemil
liviuemil  •  03 Ianuarie 2013, 21:39

Stiti vorba aia:" am cazut din lac in put"? Cine naiba vrea sa mai devina militian in ziua de astazi, cred ca ca e dus rau cu pluta!!!!!

gymd
gymd  •  03 Ianuarie 2013, 16:53

Canon si Predescu ar fi super pt posturile noastre, adica de fundas central si mijlocas central ofensiv, ne-ar mai trebui 2 fundasi stanga si 3 mijlocasi 2 defensivi si 1 ofensiv

Vezi toate comentariile (15)
Comentează