FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cantonament în Țările de Jos » FCSB și-a făcut planul pentru pregătirea sezonului 2023-2024

Lotul celor de la FCSB va suferi multe modificări în această vară
Lotul celor de la FCSB va suferi multe modificări în această vară

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 12:08 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 13:05

Vicecampioana României și-a programat reunirea la jumătatea lunii iunie, iar după vizita medicală și câteva zile de pregătire în bază, jucătorii și staff-ul vor merge în Olanda pentru un cantonament de 10 zile. 

FCSB a ratat din nou șansa de a stopa seria de secetă în ceea ce privește titlul de campioană. Din nou în etapa a 9-a s-a oprit speranța roș-albaștrilor de a triumfa din nou în Liga 1, după 2015, atunci când echipa lui Gigi Becali a reușit "tripla": campionat, Cupă și Cupa Ligii. Calificată în Conference League, FCSB pregătește noul sezon în Olanda, într-o locație bine cunoscută de vicecampioni.

Din nou Olanda pentru FCSB

Echipa se reunește la jumătatea lunii iunie, iar pe 19 iunie jucătorii au programată vizita medicală la INMS. Apoi, pentru fotbaliștii FCSB-ului urmează câteva zile de antrenamente în baza de la Berceni, după care pe 27 iunie vor pleca în Olanda, la Apeldoorn, unde vor sta până pe 7 iulie, când e programată revenirea în țară. Cu o săptămână înainte debutului noului sezon.

FCSB, ca-n, 2016, 2017 și 2018

Nu e prima dată când FCSB alege Țările de Jos și Apeldoorn pentru cantonamentul de vară. S-a mai întâmplat în urmă cu 5 ani, pe când antrenor era Nicolae Dică. La fel acum 6 ani, cu același antrenor, Dică. Dar și acum 7 ani, cu Laurențiu Reghecampf. 

Echipa roș-albastră a ales trei ani la rând același loc, iar antrenamentele le făcea la baza WWNA, din localitatea Wenum-Wiesel aflată în apropiere, iar jucătorii erau cazați la Bilderberg Hotel De Keizerskroon, o locație de lux, cu piscină interioară, exterioară, teren de golf, iar camerele hotelului au fost renovate la începutului acestui an.

FCSB a avut adversari de top în cantonamentele anterioare din Țările de Jos

Iar printre adversarii din amicalele de atunci au fost câteva nume tari, ca Ajax, Amsterdamul fiind la o oră distanță, PAOK și FC Bruges, în 2018, iar cu un an mai devreme, Budescu, Alibec și Tănase jucaseră cu Șahtior. Există și o diferență față de acum 5 ani. Înaintea pregătirii din Olanda, FCSB avusese două săptămâni de cantonament la Brașov. Acum, foarte probabil, Pintilii și Charalambous vor pregăti jucătorii la Berceni.

Citește mai multe știri:

Mai bun decât Piovaccari, nu suficient de bun pentru Gigi Becali? » Cifrele lui Andrea Compagno la FCSB sunt fantastice, dar patronul ar renunța la italian

Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali » Prima reacție după ce patronul FCSB a anunțat că vrea să-l vândă: „Poate de asta e supărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
johny2003
johny2003  •  28 Mai 2023, 20:55
Postat de ares2024 pe 28 Mai 2023, 15:05

Poate joaca un amical cu Silkeborg ….. și ii înving !!!!!

Rezultatele din amicale nu conteaza!

zica
zica  •  28 Mai 2023, 15:16

D-le Vlad ,putina decenta Charalambous parca e principal ,Pintilii nu are funcție executiva în staff-ul Stelei , mulțumesc!

ares2024
ares2024  •  28 Mai 2023, 15:05

Poate joaca un amical cu Silkeborg ….. și ii înving !!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează