FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cantonament olimpic » Reghecampf îi va duce pe jucători în baza sportivă de la Izvorani

Terenul de la Izvorani.
Terenul de la Izvorani.

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 20:39

Pregătirea de iarnă a Stelei nu va semăna deloc, sub comanda lui Reghecampf, cu ceea ce a fost la începutul acestui an, cînd "principal" în Ghencea era Ilie Stan.

Atunci, Tănase şi compania au urcat la munte pentru aproape două săptămîni şi au alergat zeci de kilometri prin zăpadă zi de zi.

Acum, primele zile după ce echipa se va reuni, jucătorii nu vor rămîne nici la stadion şi nici nu vor urca la munte. Reghecampf îi va duce într-un minicantonament de cîteva zile la baza olimpică de la Izvorani. Acolo, steliştii vor avea la dispoziţie toate condiţiile de antrenament, dar mai ales de refacere datorită facilităţilor de care dispune complexul din apropierea Capitalei.

Steaua se va reuni pe 7 ianuarie şi, după ce se va efectua vizita medicală, jucătorii vor fi duşi la Izvorani, de unde se va pleca în primul cantonament al iernii, cel din Spania, de la Marbella, una dintre cele mai faimoase staţiuni de pe Costa del Sol.

14 februarie e data la care Steaua va disputa primul meci oficial în 2013, doar în cazul în care se va califica mai departe în Europa League, atunci fiind programată prima manşă din "16-imile" competiţiei

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Nemulţumit ca fundaş dreapta
Vlad Chiricheş a fost folosit ca fundaş dreapta la meciul României cu Belgia. Acest lucru nu a fost pe placul jucătorului, dar el a acceptat decizia luată de Victor Piţurcă. "Am jucat ca fundaş dreapta, chiar dacă mi-a fost mai greu şi efortul e mult prea mare! Nu e normal pentru mine să joc pe acest post, dar am încercat să-mi fac treaba cît mai bine! E clar că nu mi se potriveşte deloc", a spus Chiricheş. Laurenţiu Reghecampf l-a liniştit însă: "Eu am alte planuri cu el, doar cînd nu voi avea soluţii voi apela la el ca fundaş dreapta".

Bilete cu Stuttgart la case
Suporterii stelişti care nu şi-au cumpărat bilete online pentru meciul cu Stuttgart o vor putea face, începînd de mîine, de la casele de bilete din Ghencea şi Arena Naţională, deschise de la ora 10:00 pînă la ora 18:00. Preţurile sînt cuprinse între 15 lei, la peluze, şi 300 de lei, la zona VIP. "Pînă în acest moment s-au vîndut 27.000 de bilete, cu siguranţă va fi un nou meci cu casa închisă", spun cei care se ocupă de ticketing.

Tănase, lăudat de Wilmots
Selecţionerul Belgiei, Marc Wilmots, l-a lăudat pe Cristi Tănase la finalul amicalului jucat cu România: "Mi-a plăcut cum a intrat în joc. Un fotbalist de calitate, care a schimbat direcţiile şi a adus un plus de viteză". Tănase a intrat la pauză, luînd locul colegului său de la Steaua, Alexandru Chipciu.

Uimit de Steaua
Ştefan Radu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Laurenţiu Reghecampf şi a performanţelor pe care le obţine la Steaua. "Se vede că lucrează un profesionist şi este meritul dînsului pentru aceste rezultate. Sincer să fiu, nu pot să mă bucur că o să cîştige Steaua campionatul. Îmi doream să o facă Dinamo, dar anul acesta nu cred că se mai poate", a spus Radu.

Neşu nu-i uită pe stelişti!
În primul număr al revistei care-i poartă numele, Neşu Magazine, fostul jucător al Stelei, Mihai Neşu, a alcătuit o echipă ideală cu jucătorii alături de care a evoluat de-a lungul carierei. Vorm (Swansea) - Ogăraru, Lensky (Utrecht), Rădoi, Chivu - Nicoliţă, Strootman (PSV), Lovin, Mertens (PSV) - Van Wolfswinkel (Sporting), Kapetanos. Antrenorul nominalizat a fost Oleg Protasov.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
bluearth
bluearth  •  16 Noiembrie 2012, 05:43

FOARTE RAR SUPERIORI !!! HUO STEAUA !!! PRIN 2020 SPRE 24 !!!!!

andystar
andystar  •  16 Noiembrie 2012, 03:11

FOARTE BINE !

terminatorul2
terminatorul2  •  16 Noiembrie 2012, 02:19
Postat de imperator pe 16 Noiembrie 2012, 02:11

: ))))))))))))))))))))) ! Noroc că s-a culcat behăitoarea_ woody, altfel făcea spume ! :))

De-al dracu am scris si am să mai scriu zilnic , ca să-i inebunesc !! : ))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează