FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, la capăt de drum? Verdict sumbru al fostului antrenor, în a doua zi de Crăciun: „O mare minciună! Nu văd viitorul”

Se anunță vremuri grele la Dinamo / foto: Gazeta Sporturilor +15   FOTO
Se anunță vremuri grele la Dinamo / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 13:36 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 16:29

Adrian Mihalcea (44 de ani), fost antrenor la Dinamo în primăvara acestui an, a analizat situația actuală cu care se confruntă fosta echipă, fiind sceptic că lucrurile se vor îmbunătăți în perioada următoare.

„Mi se pare că ce se întâmplă la Dinamo e, într-adevăr, o mare minciună. Nu văd viitorul, decât dacă aceşti băieţi din DDB vor reuşi să se implice poate mai mult decât au făcut-o până acum

Jucători vor mai pleca în continuare pentru că, până la urmă, nu poţi să vii şi doar să joci fotbal, eşti obligat să ai şi o viaţă socială, să ai familie. Trebuie să reuşeşti să-i menţii pe o linie de supravieţuire. Din partea spaniolilor, eu, cel puţin, nu mai am nicio speranţă că vor băga vreun euro”, a spus Adrian Mihalcea, la TV Telekom Sport.

Poate unii dintre băieţi vor rămâne. Echipa nu a arătat rău în ultima perioadă.
 - Adrian Mihalcea, fost antrenor Dinamo

+11 FOTO

Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri 

Jucătorii lui Dinamo au plecat în mini-vacanța de Sărbători tot neplătiți. Cu excepția primelor venite de la suporteri, fotbaliștii „câinilor” n-au văzut nici măcar un cent din sumele promise de Cortacero. Mobilizați de suporteri, jucătorii dinamoviști au scos maximum din ce puteau scoate în ultimele partide, în condițiile în care au jucat pe „burta goală” tot turul. Totuși, acest lucru nu se va mai întâmpla și în 2021.

Sursele GSP.ro au aflat de greva de amploare pe care jucătorii lui Dinamo au pus-o la cale pentru luna ianuarie. Aceștia au plecat în vacanțe, la familii și copii, cu promisiunea că salariile le vor fi achitate în prima parte a lui ianuarie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla nici de data aceasta, „greii” vestiarului au luat o decizie fermă: se vor prezenta la reunirea de pe 3 ianuarie, dar vor refuza categoric să se antreneze dacă nu vor fi plătiți. 

VIDEO Radu Birlică: „Așa se poate salva Dinamo. 99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mehighms
mehighms  •  27 Decembrie 2020, 09:31
Postat de creeperno pe 26 Decembrie 2020, 22:39

Stai linistit mihalcea ca domnul Cortacero o sa vireze pana de revelion 1,5 milioane de dineros si alte 3,5 milioane pana in februarie

cat esti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  26 Decembrie 2020, 22:39

Stai linistit mihalcea ca domnul Cortacero o sa vireze pana de revelion 1,5 milioane de dineros si alte 3,5 milioane pana in februarie

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  26 Decembrie 2020, 21:51

Noroc cu criza de la Dinamo altfel GSP si Prosport erau moarte de mult.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează