FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - OTELUL

Capital

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 martie 2008 00:00

Antrenorul "şepcilor roşii", Alpar Meszaros, este conştient că meciul de mîine este decisiv în lupta pentru salvarea de la retrogradare. "Ţelul nostru sînt cele 3 puncte. Este poate ultima şansă să nu jucăm ultimele 8 etape numai pentru barem", a spus Meszaros. Altfel, leziunea fibrilară a fundaşului Andre Astorga a recidivat şi nu va juca cu Oţelul. În aceeiaşi situaţie se află şi Suller, care a suferit o întindere la antrenamentul de miercuri.

"Să cîştige sepcile"
Căpitanul gălăţenilor, Gabi Jula, a şocat ieri. "Eu vreau să cîştige U", a spus fostul atacant al "şepcilor roşii" înainte cu trei zile pînă la meciul direct. Atacantul de 28 de ani a continuat apoi: "Dar noi nu ne putem da la o parte. Sîntem la un punct de Intertoto şi vrem să jucăm în Europa. Oricum nu ştiu exact cît i-ar ajuta pe clujeni o victorie cu noi", a încheiat Jula, care nu se va bucura în cazul unei reuşite sîmbătă, pe "Moina".

Bilica evidenţiat
În opinia lui Alpar Meszaros, fundaşul brazilian Fabio Bilica este jucătorul lui "U" cel mai constant în evoluţii. "Nu a mai fost demult la U un jucător ca Bilica. Dacă îi analizaţi jocul vedeţi cum atunci cînd e enervat pune un picior pe minge, unul pe glezna adversarului şi cu o mînă îl loveşte în spate fără să-l observe arbitrul. Asta face parte din valoarea jucătorului. Aşa a făcut cu Dinamo şi la Bratu şi la Zicu", a punctat "Raţa".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  28 Martie 2008, 14:00

Pacat ca nu a facut asa cu Zicu in minutul 90 !!! Si mai ales pacat ca Soltuz a facut ambele goluri ale lui Dinamo (SPER DIN SUFLET ca nu a fost intentionat!)

 •  28 Martie 2008, 09:16

te iubim oriunde ai fi si-n b si-n c oriunde pentru noi esti unica iubire si cred ca am demonstrat asta la fiecare meci am fost 8000 ca mai multi nu putem HAIDE HAIDE U TE IUBIM CU SUFLETU PENTRU NOI ESTI NUMAI TU

Vezi toate comentariile (2)
Comentează