FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - TG.MUREŞ, AZI, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Căpitanul Gaz Metanului ştie soluţia pentru a salva un sezon mai slab: "Cupa este cel mai uşor mod de a ajunge în Europa League"

Căpitanul Gaz Metanului ştie soluţia pentru a salva un sezon mai slab:
Căpitanul Gaz Metanului ştie soluţia pentru a salva un sezon mai slab: "Cupa este cel mai uşor mod de a ajunge în Europa League"

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 16:17

Căpitanul echipei din Mediaş, în vîrstă de 32 de ani, Cristi Todea, recunoaşte că formaţia lui Pustai a început mai slab campionatul, dar crede că o soluţie pentru a salva sezonul este cîştigarea Cupei României, care ar duce-o pe Gaz Metan înapoi în preliminariile celei de-a doua competiţii a continentului. Într-un interviu acordat de Todea, acesta a prefaţat partida din această seară, împotriva celor de la Tg.Mureş.

...despre evoluţia Gaz Metanului în noul sezon

"Este foarte adevărat faptul că au fost doar două jocuri în care am reuşit să legăm tot atîtea victorii consecutive pentru că în rest am avut evoluţii destul de şterse în meciurile din deplasare,excepţie făcînd partida de la Cluj cu CFR. Să nu uităm că anul trecut am adus foarte multe puncte din deplasare,care în final au contat foarte mult la poziţia pe care ne-am clasat. Acuma nu vom mai sta să ne gîndim la ce a fost şi vom porni de la capăt iar pe termen scurt dorinţa noastră este ca după cele două partide de acasă cu Mureşul şi U Cluj să ajungem la partida de la Tg Jiu cu pandurii să rămînem la 0 în clasamentul adevărului"

...despre partida cu Tg.Mureş

"O să ne aştepte un joc foarte important pentru ambele echipe. Vom întîlni o echipă bună care a avut un început mai slab de campionat. Noi ne dorim să nu mai alternăm evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite, dar dacă ar fi să ne uităm la parcurul nostru de pînă acum, ar trebui să avem un joc reuşit. Să  nu uităm însă un amănunt legat de adversarii noştri, fotbaliştii din Tg. Mureş, care deşi au început mai slab campionatul au jucat cu echipe bune de la noi. Oricum, nu avem altă variantă decît victoria".

...despre şansele din Cupa României

"Desigur, Cupa îţi conferă cel  mai scurt drum spre Europa League. Să nu uităm că vor mai fi doar patru partide pînă a ajunge din nou într-o competiţie europeană. Vom vedea ce adversar ne vor rezerva sorţii însă pînă la următorul joc de Cupă mai este destul timp astfel că atenţia noastră o să fie îndreptată doar spre campionat, unde ne vor aştepta jocuri foarte importante", a spus Todea.

Partida dintre Gaz Metan şi Tg.Mureş se va disputa astăzi, de la ora 21.30, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează