FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Capitolul la care Sepsi dă ora exactă în Liga 1 » Laszlo Dioszegi: „Să vă spun secretul”

Laszlo Dioszegi / foto: GSP +26   FOTO
Laszlo Dioszegi / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 11:12 / Actualizat marti, 07 martie 2023 11:56

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a explicat la GSP Live cum a ajuns gruparea din Covasna să aibă cel mai bun gazon din Liga 1 și să surclaseze la pas „orezăriile” de pe celelalte stadioane din țară.

Bătaia de joc în formă continuată de pe unele arene din țară s-a resimțit din plin odată cu reluarea campionatului în 2023. Ploieștiul, Aradul sau Clujul, trei orașe importante pe harta fotbalului românesc, au oferit ipostaze dezolante la câteva dintre partidele din acest an, disputate în adevărate „mocirle”. 

La polul opus s-a aflat Sepsi, iar Laszlo Dioszegi a vorbit despre secretele „mesei de biliard” de la Sfântu Gheorghe.

Laszlo Dioszegi: „Cinci oameni se ocupă de gazon”

„Avem cinci oameni angajați care se ocupă de gazon, lucrează zilnic la el. Secretul este că cel care conduce grupa aceasta de cinci oameni iubește gazonul ca pe copilul lui! Zilnic, iese pe gazon și se uită la fiecare fir de iarbă

Asta înseamnă să fii devotat! Practic, asta e soluția. Când trebuie să însămânțăm iarba, o facem. Trebuie să ai grijă la fel cum ai și de casa ta. Pasiunea e secretul.

Ei sunt angajați ai clubului. Au salarii normale, cred că primesc 3.000 - 3.200 de lei net. Dacă facem o socoteală și la final de an tragem linia, ieșim mult mai bine decât dacă schimbăm gazonul. Mult, mult mai bine! Nu sunt specialiști, sunt oameni de aici, din zonă”, a spus Dioszegi, la GSP Live. 

De altfel, noul stadion din Sfântu Gheorghe se ridică la cele mai înalte standarde. Cu o arenă nouă, dar și multe facilități în jurul ei, clubul covăsnean reușește să se înscrie în zona formațiilor de top din punctul de vedere al relației cu suporterii.

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse în meciul Sepsi - CFR Cluj + Starea ireproșabilă a gazonului

+22 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Laszlo Dioszegi, în ziua în care e așteptat verdictul Comisiei de Recurs: „De 6 săptămâni suntem atacați!” + E consternat de ce s-a întâmplat înaintea meciului cu CFR Cluj

Noi dezvăluiri despre fotbalistul anchetat pentru implicarea în pariuri: cum l-ar fi amenințat fosta iubită și ce i-ar fi propus Federația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  07 Martie 2023, 13:38

ar trebui obligate toate cluburile sa cumpere gazon de ce a mai buna calitate: din Olanda, din Ungaria, din Franta. de unde vor ei, numa sa fie de calitate , ca altfel si fotbalul aratat pe un gazon bun, cochet

DanKnx
DanKnx  •  07 Martie 2023, 12:50

excelent, felicitari! Economic si fructuos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează