FOTBAL  »  LIGA 1  »  UHRIN DEMIS DE LA POLI

Caramarin: "Demiterea lui Uhrin va fi un dezavantaj pentru Poli în retur"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2008 00:00

Fostul mijlocaş al bănăţenilor a comentat demiterea lui Dusah Uhrin de la Poli, fiind de părere că viitorului tehnician îi va fi extrem de greu să aibă aceleaşi performanţe pe care le-a avut cehul.

"Demiterea lui Uhrin a surprins pe toată lumea. Poli a devenit o forţă cu el pe bancă şi a reuşit un parcurs excelent pînă acum. În mare parte, ceea ce este Timişoara în acest moment, i se datorează.

Viitorului tehnician îi va fi foarte greu să realizeze pe termen scurt ce a realizat Uhrin. S-a văzut o idee în jocul bănăţenilor, Dusan şi-a ales jucătorii în funcţie de concepţia sa tactică şi a făcut o muncă foarte bună.

Fanii îl susţin, apreciază ce a făcut. Schimbarea antrenorului va fi un dezavantaj pentru Poli în retur!" a comentat Caramarin pentru gsp.ro.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (4)
 •  06 Decembrie 2008, 19:09

Corect ce spui, ne pare rau de Dusan, caci a facut treaba buna la Timisoara. Credem ca a venit timpul sa ne batem la titlu. Insa am inceput sa credem ca nu se vrea performanta la noi. De cate ori echipa merge bine cineva din conducerea clubului, in speta domnul Iancu, pune presiune pe echipa, jucatori si antrenori. Si joaca aceasta de-a demisul antrenorilor, sau ma rog unii si-au dat ei demisia e cel putin suspecta......In alta ordine de idei, pasator la echipa nu avem, asa ca poate revii!

 •  06 Decembrie 2008, 16:05

Bine a spus Mitica Dragomir acum vreo doua saptamani, ca Poli si Unirea vor termina campionatul mai jos decat acum, stie el de ce, dar nu poate sa spuna. Frate, parca asistam la afacerile mafiei. Ramane sa vedem ce va fi la unirea, ca la Poli lucrurile s-au "miscat".

 •  06 Decembrie 2008, 16:00

cred ca poli are cea mai mare sansa de castigare a campionatului , daca iancu ia spus sa il bage in echipa pe goga a facut foarte bine si el a gresit ca nu la pus titular s-a vazut de cand joaca goga echipa merge mai bine .Daca e de 2 ani in romania si nu a invatat asta dovedestye ca nu este profesionist iar jignirile pe care le-a adus lui IANCU ma mir ca nu la dat afara mai demult .Cat despre suporteri cred ca trebuie sa-si ceara scze lui IANCU daca sant cu adevarati polisti ,timpul va vorbi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează