FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Caramarin, Nae şi Bon, OUT de la Steaua! » Afară cu oamenii lui MM

Bon, Caramarin şi Nae au lucrat împreună şi la Unirea Urziceni
Bon, Caramarin şi Nae au lucrat împreună şi la Unirea Urziceni

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 14:18

Ilie Stan n-a păstrat nici unul dintre angajaţii cu care Mihai Stoica se afla în relaţii bune: Caramarin, Eugen Nae şi Michele Bon au fost daţi afară.

Mihai Stoica n-a plătit singur pentru conflictele interne deschise la Steaua. Noul antrenor Ilie Stan a ţinut să vină cu propriul staff şi nu va colabora cu nici unul dintre apropiaţii fostului manager general. Secundul Caramarin, antrenorul de portari Eugen Nae şi preparatorul Michele Bon au fost puşi pe liber.

În locul lor, Stan a venit cu Eduard Iordănescu şi cu Gabriel Mărgărit pe post de secunzi, plus Costică Dumitru ca antrenor al portarilor. Ultimul a mai lucrat la Steaua II în trecut. Mărgărit are 40 de ani şi a colaborat cu Ilie Stan la Mioveni în acest sezon, de unde au demisionat împreună după doar două etape. El a fost junior al Stelei la sfîrşitul anilor '80 şi a evoluat în primul eşalon pentru formaţii precum U Craiova, Ceahlăul, CS Otopeni.

"Mi-a părut rău să-i anunţ pe oameni că-i dau afară, n-am mai făcut aşa ceva în viaţa mea. Mi-au dat lacrimile. Mai ales de Nae mi-a părut rău" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sica2ro200
sica2ro200  •  01 Octombrie 2011, 08:51

si tu ciobane cand arunci milioane pe jucatori "recomandati" de oameni priceputi nu-ti dau lacrimile?...n-ai fost nu o sa fi decat un conducator de oi......la oameni esti doar un pion cu bani...si toti te fraieresc pentru ca.......merge

sica2ro200
sica2ro200  •  01 Octombrie 2011, 08:48

pai...de bon m-am lamurit...avem un fizic debordant pe teren...nae vad ca a lucrat mult la reflexele lui tatarus...adica l-a priponit bine in gazon ....iar de cara...era si el p-acolo.....intr-un cuvant CAND SCHIMBI CEVA SCHIMBA TOT.....FOARTE BINE A FACUT CA SI_A ADUS OAMENII LUI.

mariusica82
mariusica82  •  01 Octombrie 2011, 08:36

Foarte bine a facut. Trebuia de mult schimbat staff-ul. Fortza Ilie :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează