FOTBAL  »  LIGA 1  »  CADE TRANSFERUL BRAZILIANULUI?

Cardoso: "Am aflat că Pandurii vrea să mă dea la Craiova, dar eu vreau la Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Fundaşul lui Pandurii Târgu Jiu, Alexandre Cardoso, a declarat că încă nu poate să spună dacă este de acord cu un împrumut al său la Universitatea Craiova, dar şi-ar fi dorit mai degrabă să ajungă la o echipă din Bucureşti.

"Am aflat din presă că Pandurii vrea să mă dea la Craiova, dar încă nu am discutat cu nimeni despre acest transfer. Mâine dimineaţă mă întâlnesc cu preşedintele Marin Condescu şi voi discuta problema transferului. Nu pot să spun încă dacă sunt de acord pentru că nu ştiu care sunt condiţiile în care se va perfecta acest transfer.

Încă nu am discutat cu nimeni despre plecarea mea la Craiova. Am aflat că mai mulţi colegi ai mei au ajuns deja la Steaua, mi-aş fi dorit să merg şi eu la Steaua sau măcar la o altă echipă din Bucureşti", a spus Cardoso.

Alexandre Cardoso va sosi, astăzi, în România, după ce şi-a amânat cu o zi venirea la Târgu Jiu, din cauza unei furturi în Brazilia. "Sunt pe aeroport la Londra. Nu am reuşit să ajung în ţară la timp din cauza vremii nefavorabile din Brazilia, care nu a permis decolarea mai multor curse spre Europa. Probabil la noapte voi ajunge în România şi merg direct la Târgu Jiu", a afirmat el, citat de Mediafax.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (17)
horhe_7002
horhe_7002  •  19 Iunie 2010, 22:52

pai foarte bine ca nu vine sa se duca la aia pentru Craiova ar fi mai bun un fundas mai mobil mai rapid nu unul masiv, asta se pozitiona bine in teren dar erea depasit repede de un jucator rapid... dar cum nu prea sunt bani, poate mai are vreo sansa un junior de la Primavara...

dnt
dnt  •  19 Iunie 2010, 22:27

efectul de turma.:))

pipitahiguain
pipitahiguain  •  19 Iunie 2010, 21:10

DOAMNE AJUTA SA VINA LA STEAUA ,AR FI SENZATIONAL ! am avea cei mai buni fundasi laterali din romania : emeghara - cardoso

Vezi toate comentariile (17)
Comentează