FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Care e situația de la Dinamo » Mailul primit de jucători de la conducere + cât timp au contractele suspendate

Jucătorii lui Dinamo au intrat în șomaj tehnic
Jucătorii lui Dinamo au intrat în șomaj tehnic

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 14:46

Jucătorii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul acestei săptămâni. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie. 

Fotbaliștii și marea majoritate a angajaților au primit notificări din partea conducerii administrative de acest lucru, prin intermediul unui mail. Jucătorii au povestit Gazetei Sporturilor detalii din mail-ul respectiv.

La Dinamo vor urma negocieri pentru contracte

„Ni s-a transmis clar că vom avea contractele suspendate pe perioada 24 martie - 14 aprilie. Fiindcă atunci expiră termenul stării de urgență, cel puțin așa e acum. Mai mult ca sigur, suntem conștienți, că va mai urma o stare de urgență de încă 30 de zile, astfel că vom mai primi o notificare după ce aceasta va fi anunțată. Probabil, vom lua suma respectivă sau mai mică în acea perioadă de care ni s-a adus la cunoștință de către șefi. 

Mai mulți jucători s-au interesat la avocați dacă este OK, adică dacă este o măsură legală luată de club. „Poți să ajungi să te judeci cu clubul, dar se tergiversează situația și mai faci și scandal. Ideea este că după ce trece starea de urgență a rămas să ne punem la masă și să discutăm cu toții despre contractele individuale, așa ni s-a comunicat. O să vedem atunci cine și dacă va dori cineva să micșoreze și de când", au transmis jucătorii echipei din Ștefan cel Mare.

150.000 de euroeste cuantumul bugetului lunar de salarii în Ștefan cel Mare

Un salariu până la Paște

Dinamoviștii sunt la 3 puncte de zona de retrogradare și speră ca de luna viitoare să reînceapă antrenamentele. „Probabil, din ce se preconizează și ni s-a spus, de pe 15 mai am putea să venim la Săftica. Momentan, nu am fost anunțați de salariile restante, mai ales că se fac 3 luni pe 15 aprilie. Sunt șanse ca până la Paște să încasăm cel puțin un salariu restant", au mai spus fotbaliștii.

100.000 de euroa donat Ionuț Negoiță în week-end pentru a susține lupta cadrelor medicale împotriva COVID-19

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. Situație incertă pentru jucătorii lui Dinamo: „Toți suntem neliniștiți! Avem familii de întreținut și rate la bănci”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
creeperno999
creeperno999  •  02 Aprilie 2020, 22:53

Foarte bine

krnevic
krnevic  •  02 Aprilie 2020, 18:54
Postat de rocky2 pe 02 Aprilie 2020, 18:16

Taci ca te faci de ras! Daca tu erai proprietar de restaurant si esti obligat sa-l tii inchis, lasi personalul acasa si le dai salariul intreg?In situatia fotbalistilor sunt sute de mii de angajati cu contract de munca in toata tara! Li se micsoreaza contractele la 2 ore pe zi sau sunt direct trimisi in somaj! Daca firma nu produce nimic din cauza ingradirilor legate de pandemie, patronul de unde sa le plateasca salariile initiale? Absurdule!

Te vad rapidist de-al meu deci o sa ma abtin sa te insult, atat timp cat ai semnat contracte , e bine sa le onorezi, la exemplul tau, e ilogic, ca bun , daca eu as detine restaurantu si mi l-ar inchide, as plati salariile ,daca nu, as cere guvernului sa faca asta , o ordonanta ceva. LA fotbal e insa altceva, pentru ca ei produc prin meciurile pe care le joaca, la restaurant ce produc , mingi in forma de capul tau. Asta e ultimu comentariu pe care ti-l adresez. Ca imi esti simpatic. FZR

rocky2
rocky2  •  02 Aprilie 2020, 18:16
Postat de krnevic pe 02 Aprilie 2020, 15:28

Amice, esti idi0t ?? Pai ce vina au jucatorii ca asa sau facut contractele ?? Atat timp cat conducerea sa inhamat la contractele respective, trebuie sa-le respecte, aaa, daca voiau mai mult decat aveau in contract, abia atunci puteai sa zici ce zici, dar e dreptu fotbalistilor sa-si ceara banii, indiferent ca sunt pe ultimu loc sau primu loc, contractu e contract, inregistrat , nu poti sa nu le dai banii. Dar ma rog, stim ca dictatura comunista e la voi acasa. La fel si la echipa dintre cimitire. Steaua si Dinamo nu se vor dezice niciodata de metehnele sovietice, ca doar pe atunci au luat nastere. Fimi-ar scarba.

Taci ca te faci de ras! Daca tu erai proprietar de restaurant si esti obligat sa-l tii inchis, lasi personalul acasa si le dai salariul intreg?In situatia fotbalistilor sunt sute de mii de angajati cu contract de munca in toata tara! Li se micsoreaza contractele la 2 ore pe zi sau sunt direct trimisi in somaj! Daca firma nu produce nimic din cauza ingradirilor legate de pandemie, patronul de unde sa le plateasca salariile initiale? Absurdule!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează