FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Care e starea puștiului Liviu Gheorghe, la aproape 24 de ore după accidentarea din meciul cu Juventus

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 18:38

Liviu Gheorghe, mijlocașul de 18 ani al al celor de la Dinamo, a suferit o accidentare dureroasă în finalul meciului cu Juventus București, 1-2 și nu a mai putut continua partida, ieșind în lacrimi de pe teren. 

La aproape 24 de ore de la lovitura primită, Liviu Gheorghe are în continuare dureri puternice în zona afectată de la genunchiul stâng.

Primul diagnostic pus este entorsă de gradul doi la genunchiul stâng, existând suspiciuni de ruptură de ligamente. Luni, Liviu Gheorghe va efectua un RMN pentru a stabili cu exactitate cât de gravă e accidentarea. 

În prelungirile partidei cu Juventus, 1-2, Liviu Gheorghe a fost busculat dur de Stephan Drăghici. A rămas întins pe gazon și nu a mai putut evolua în ultimele minute ale meciului. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
306640699727631
Nae Ionescu  •  01 Aprilie 2018, 14:07

OMUL ALA SUFERA IN DURERI FIIND IN CHINURI CHIAR SI VOI NU AVETI CE SPUNE MAI CU SEAMA CA SINTEM SI IN POST SI AZI SINT FLORIILE. DAR CE CONTEAZA PENTRU VOI SA FITI MAI BUNI. DECE NU MERGETI LA SPITAL SA II DATI UN CAP IN GURA SI SA -L INJURATI DE MAMA? VAI DE VOI CA ATI AJUNS ANIMALE NU OAMENI. NICAIERI IN LUME NU SE FACE ASA CEVA VOI POPOR MILOS CARE ATI FACUT CRIMA IN ZI DE CRACIUN. MAI GINDITI-VA CA AVETI PARINTI COPII SI ASA MAI DEPARTE. OAMENII ASTIA FAC SI EI CE POT PENTRU DINAMO. BINE CA II ARE SI PE ASTIA PENTRU CA ORICE OM CU MINTE NU AR FI VENIT ACOLO IN CONDITIILE DE FATA. SMECHERII AU BANI SI MUTA OAMENII CA PE PIESELE DE SAH SAU AU DRACI DACA NU AU FOST PRIMITITI IN DORMITORUL AMANTEI SAU AU MINCAT PREA GRAS. VAI SI AMAR DE OAMENII DIN TARA AIA CARE SI-AU PIERDUT ELEMENTARUL BUN SIMT SI GIND DE BINE PENTRU APROAPELE LOR... SA VA FIE DUPA SUFLET!

leonv
leonv  •  01 Aprilie 2018, 11:55

Imi pare rau de accidentarea lui insa este slabut ca valoare!

mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2018, 08:37

Si comentatorul DIGI SPORT 1 ne asigura ca nu a fost fault,pentru ca ...nu a fost cu intentie!Iar arbitrii ca de obicei,impotriva lui Dinamo!De ce?Pentru ca asa e la moda,sa fie impotriva lui Dinamo si arbitrii si mas media!De cand?Coincidenta sau nu,fix de cand "s-au afirmat" cei doi infractori ai fotbalului,pe poreclele lor-GG si MM!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează