FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Care FCSB? Clasamentul-surpriză în care ”câinii” sunt pe locul 1!

Articol de , - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 09:00

Da, există un top, unul pozitiv, în care Dinamo face legea: a adunat cei mai mulți spectatori în deplasările Ligii 1, de 3 ori mai mulți decât FCSB.

"Câinii" s-au luat la trântă cu toate recordurile negative în 2018, ediția de toamnă continuând dezastrul primăverii, când formația a fost în play-out. Totuși, există și un clasament pozitiv care să fie condus, chiar cu autoritate, de către Dinamo.

De ce sunt așa sus

Roș-albii sunt primii în topul formațiilor ce au adunat cei mai mulți spectatori la partidele din deplasare! Au adus la meciuri de 3 ori mai mulți microbiști decât FCSB! În medie, câte 13.139 de spectatori la fiecare dintre cele 6 partide "de afară". Afluența de spectatori este explicată de faptul că roș-albii au jucat în deplasare partidele importante cu FCSB (3-3), cu CFR Cluj (1-3) și cu CSU Craiova (0-3). Și la Botoșani (0-2) au venit 5.000 de oameni, asistență egală cu suma celor care vin la trei meciuri adunate acasă, în Ștefan cel Mare, pentru "câini".

Se fac de râs acasă

Dacă "afară" Dinamo adună câte 13.139 de spectatori în medie, la partidele de pe propria arenă de-abia s-au strâns 10.408. În total, la cele 5 meciuri jucate în Ștefan cel Mare!!! Aproximativ câți suporteri vin pe Național Arena la un Derby de România cu "haita" în calitate de echipă vizitatoare. 

tabel1

tabel2

104.030 de spectatoriau adunat cei de la Craiova la toate meciurile jucate acasă și-n deplasare în 11 etape, echipa lui Mangia fiind singura din campionat ce-a adunat mai mult de o sută de mii de oameni din România

4 echipestau mai slab decât Dinamo în privința asistenței acasă: Hermannstadt, care joacă de fapt la Târgu Mureș, Chiajna, Astra și Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1603333626579973
Mircea Deca  •  19 Octombrie 2018, 16:35

topuri de bolanzi...........chiajna are 21 sustinatori.........................

pandemic
pandemic  •  19 Octombrie 2018, 16:11

Cauzele sunt simple: 1. Mai toti suporterii echipelor din provincie sunt la suflet stelisti. 2. La cum joaca Dinamo in ultima vreme toti vin la stadion sa isi vada echipa batand o echipa "mare". 3. Nimeni nu se duce pe stadionul Dinamo pentru ca e vechi, urat, incomod. Are stadion mai bun Mioveniul decat Dinamo.

caminero
caminero  •  19 Octombrie 2018, 14:33
Postat de dinamo_fan pe 19 Octombrie 2018, 12:31

ca sa fiu sincer in ultimul timp vine lumea la stadion stiind ca echipa locala ne da vreo 3 goluri. mai important de stiut e cam cati suporteri Dinamovisti au insotit echipa in deplasari. cu Steaua peluza a fost aproape plina, la Cluj, la Craiova, la Iasi au fost iar destul de multi. probabil ca media e mai mare decat media de pe teren propriu, din cauza celor minim 7000 din derby.

Cînd am zis că "stîrnește interesul", n-am precizat ce fel de interes. Că în unele cazuri (Craiova, Timișoara) băieții ăia au o ură patologică pe noi și vin la stadion în speranța că o să ne vadă zdrobiți, asta e clar. Că în alte cazuri se strîng ca la urs în eventualitatea că o să se lase cu o mare surpriză (vezi Brăila și Ciuc în cupă).

Vezi toate comentariile (12)
Comentează