FOTBAL  »  Superliga  »  AFAN

Care sunt cele mai corecte echipe din Liga 1? AFAN răspunde + Reacție incredibilă când în discuție a intrat clubul Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 19:28

Liga 1 a devenit o sperietoare pentru jucătorii străini din cauza neseriozității conducătorilor, care nu-și plătesc fotbaliștii la timp.

Dumitru Costin, secretarul general al Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori ( AFAN), a vorbit despre cele mai corecte echipe din Liga 1.

"În România sunt două cluburi care au un comportament corect aproape impecabil cu jucătorii. FCSB și Viitorul stau cel mai bine la acest capitol", a declarat Dumitru Costin la TV Telekom Sport.

Când a fost întrebat de moderator cum sunt tratați jucătorii dinamoviști, Dumitru Costin a zâmbit și a cerut o "altă întrebare".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  24 Ianuarie 2018, 23:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  24 Ianuarie 2018, 23:18

FCSB club corect ?? Daaaaaaaaa cel mai corect dintre cei corecti !!! Mai ales Becali care umbla la arbitrii sau alerga jucatori echipelor pe bulevarde :)))))))))))))))

1475540329211264
Lazar Andrei  •  24 Ianuarie 2018, 14:31

Ce sa zica si ***.oieru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează