FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Carlos Costly revine în atenţia Stelei! Agentul atacantului confirmă: "Interesul românilor e foarte serios!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Steaua insistă pentru transferul atacantului hondurian Carlos Costly, pe care l-a vrut şi în perioada de mercato din iarnă. Jucătorul a ales atunci să semneze pînă la finalul stagiunii cu Birmingham, dar nu a reuşit să se impună printre titularii echipei de pe St. Andrew's.

Agentul lui Costly, Carlos Pizzi, a confirmat în cotidianul Diez interesul roş-albaştrilor pentru serviciile clientului său, afirmînd că oficialii clubului din Ghencea s-au interesat deja în privinţa termenilor unui viitor acord. "Au întrebat de situaţia lui economică şi contractuală, totul este foarte serios", a afirmat Pizzi.

Carlos Costly, 26 de ani, mai are contract cu polonezii de la Belchatov, care ar agrea însă un eventual transfer, mai ales că de serviciile hondurianului s-au arătat deja interesate grupări din liga secundă engleză,  Cruz Azul, Morelia, Puebla şi Tigres din Mexic, dar şi Steaua Roşie Belgrad.

Vezi un dribling senzaţional al lui Costly!

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (52)
 •  18 Iunie 2009, 23:06

sa-l ia odata! ca e foarte bun,zic eu..sau macar sa-l vedem ce poate .. Cu Stancu,Kapetanos,Pepe si Costly zic ca nu am mai avea proleme in atac..mai ales daca ar veni si un mijlocas de creatie cum e Tanase, sau daca il iau pe Tiago,care a avut multe pase decisive. De asemeni,n-as renunta asa repede la Dayro!!! folosit calumea(libertatea de miscare care o avea la Once si la nationala de tineret).. e un jucator ce poate exploda.daca i se va da increderea necesara..va arata ce poate!

 •  18 Iunie 2009, 00:56

e cumva in genul costaricanului Parks(nu numai ca vin din aceeasi zona) de la Timisoara..care zic ca e un atacant tare pt Romania.. la ce ametiti si figuranti avem pe aici..

 •  18 Iunie 2009, 00:53

sper sa vina. e foarte bun..sa stiti.. si tehnic si fizic bun.. stiam de el de mai demult.. la nationala marcheaza constant. la Birmingham nu i s-a dat sansa sa joace si sa se acomodeze... e valoros..veti vedea..

Vezi toate comentariile (52)
Comentează