FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV/ VIDEO Sorin Cârțu, înapoi la CSU Craiova? Fostul președinte din Bănie nu exclude o revenire! „Nu sunt orgolios!”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 16:09 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 17:03

Sorin Cârțu, 68 de ani, susține că nu ar refuza o posibilă revenire la CSU Craiova. Cârțu a demisionat din funcția de președinte al grupării conduse de Mihai Rotaru în vara anului trecut, dar este gata să se întoarcă în fotbalul românesc.

Retras din fotbal, fostul internațional a vorbit în exclusivitate într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre șansele de a reveni la clubul din Bănie și ofertele pe care le are în prezent.

Lovitură primită de Peluza Sud Craiova! Scenografia pentru derby, aflată de rivali înainte de meci
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Lovitură primită de Peluza Sud Craiova! Scenografia pentru derby, aflată de rivali înainte de meci

- Când vă vedem revenind într-o funcție?
- De antrenat am anunțat demult că nu am nicio treabă. Problema e de asta, ce am fost în ultimul timp, de președinție. Eu nu pot să fiu președinte decât la Craiova! Dacă se mai apelează vreodată la mine, eu nu sunt orgolios în ceea ce privește Universitatea Craiova.

- Vi s-a mai propus, recent, să fiți președinte la CSU Craiova?
- Nu, nu, dar ți-am spus, în momentul în care, de-a lungul existenței mele și în fotbal, de câte ori mi s-a propus Craiova, n-am refuzat și am fost OK. Bine, dacă nu eram angrenat într-un alt loc sau cu o altă experiență. Așa, niciodată n-am spus, indiferent de situația care era la echipa, că era mai bună sau mai proastă, așa va fi și în viitor. Și vezi, în viitor nu știi cum e la mine, am 68 de ani. Din punct de vedere sportiv, e clar că nu mai am mult, și, ți-am zis, nu sunt orgolios!

- E o echipă pe care ați refuza-o vreodată?
- În momentul ăsta, nu știu cine, nu sunt preocupat și nu aș fi interesat să fiu în alt oraș, pentru că nu mai am starea aia. Am fost antrenor, am umblat prin țară, am fost în multe orașe, mi-am pus în valoare profesionalismul meu și am fost trup și suflet pentru echipa respectivă. Nu mai pot să antrenez, n-am mai vrut să antrenez de prin 2016, am deja aproape 8 ani de când m-am dat deoparte.

Citește și alte articole:

Claudiu Niculescu, declarație controversată: „Ea e adevărata Universitatea Craiova” » Cine ar vrea să învingă în derby-ul Băniei
FCU CRAIOVA - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Claudiu Niculescu, declarație controversată: „Ea e adevărata Universitatea Craiova” » Cine ar vrea să învingă în derby-ul Băniei
Baiaram rezolvă cubul rubik oltenesc » Universitatea Craiova se impune în derby-ul cu FCU!
FCU Craiova - Universitatea Craiova 1-2
Baiaram rezolvă cubul rubik oltenesc » Universitatea Craiova se impune în derby-ul cu FCU!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
hopsiasa
hopsiasa  •  10 Martie 2024, 18:30

*** tot *** ramane. A dat in Craiova pe la *** ala la Fanatik acum se autopropune presedinte, ca doar a avut merite deosebite data trecuta tot ce au luat numai petarde(ochiul lui de mare profesionist). Stai ba linistit ca de lingai e plin profesionisti trebuie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mirker
mirker  •  10 Martie 2024, 17:56

cand te roade foamea normal ca nu esti orgolios

calinlucian2002
calinlucian2002  •  10 Martie 2024, 17:44

Pentru bani se duce și in Corea de Nord și spune că aia e adevărata Coree

Vezi toate comentariile (3)
Comentează