FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI-PANDURII

Cârţu nu a făcut deplasarea la Vaslui, iar cinci jucători vor fi menajaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Tehnicianul grupării Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, nu a făcut deplasarea la Vaslui, pentru meciul de miercuri, iar cinci jucători de bază sunt menajaţi, pentru a putea evolua în partida de etapa viitoare, cu Politehnica Iaşi, transmite corespondentul NewsIn.

Cârţu a preferat să rămână la Târgu Jiu, mai ales după ce a fost suspendat o etapă în urma incidentelor de la meciul cu Universitatea Craiova. "Nu avea rost să meargă, mai ales că e suspendat. Va pregăti meciul cu Iaşi, care trebuie câştigat, pentru că suntem salvaţi de la retrogradare în acest caz. Am avut o programare incredibilă, într-o săptămână trei meciuri la distanţe foarte mari", a spus Condescu, pentru agenţia NewsIn.

Din lotul condus de secundul Florin Bejinariu vor lipsi Adrian Rusu, Ghindeanu, Piţurcă, Vasilache, Martinovic, toţi menajaţi, Stânga şi Raskovic sunt suspendaţi, în timp ce Hidişan şi Ionuţ Stancu au probleme medicale. În schimb, au fost convocaţi patru juniori: Doru Mihuţ, Marian Olaru, Cristian Iclănzan şi Vasile Ştefan, a mai declarat NewsIn.

Partida FC Vaslui- Pandurii Târgu Jiu se va disputa miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal. Formaţia gorjeană va întâlni Politenhica Iaşi în etapa viitoare, ambele echipe fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  05 Mai 2009, 20:14

pai bine, nea Sorine, asta e fair play? asa ai facut si cu dinamo, i-ai pus sa joaca cu piciorele legate ...

 •  05 Mai 2009, 19:39

se putea sa nu faca partzu blat si in campionatul asta?auzi pregateste meciul cu iasiul.......o rusine de om ,o rusine de antrenor

 •  05 Mai 2009, 19:24

BLAT ! Cu anticipatzie ! Opera papushoiului cu gura mare, care pedepseste arbitrii cum vrea el si cand vrea el, fiindca are CCA la degetul mic !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează