FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Casa de pensii CFR Cluj: campioana aruncă lunar pe fereastră o sumă uriașă!  

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 00:02

CFR Cluj a încasat în plin șocul financiar provocat de eliminarea rușinoasă din Europa League, dar își permite să arunce sistematic sume importante pe nimic.

O analiză publicată în ediția tipărită de vineri a Gazetei Sporturilor arată că gruparea din Gruia achită lunar peste 100.000 de euro unor fotbaliști care nu sunt în lot sau altora care nu intră în vederile staff-ului tehnic. 

E un buget lunar aproape egal cu cel al tuturor jucătorilor de la Dinamo, de exemplu! 

Află numai din Gazeta de vineri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) cum se împarte suta de mii de euro cheltuită lunar fără rost de șefii campioanei și alte detalii financiare spectaculoase din contabilitatea grupării din Gruia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
148891712577342
Gabriel Alexandru Pintea  •  08 Septembrie 2018, 09:22

Iar veniți cu știri ***, eu cred că sunt doar speculații și denigrarea a celor de la CFR , dacă aveți ceva concret, documente publicați-le . Nu pot sa înțeleg de unde atâta rautate, dezinformare, denigrare a tuturor cluburilor din provincie în general. De ce? Sunteți slugile, lingăii, pupincuristii vreunui patron sau a vreunui club din capitala? ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  07 Septembrie 2018, 18:23

Intr-o luna o sa vedeti cum anunta acestya insolvenya si falimentul,vai de capul lor cum aduc strainii fara nici o noima si chibzuinta numai sa le i-a banii si apoi le trage cite o teapa de nu stiu ce e cu eii. Dormiti in continuare.

montgomerry
montgomerry  •  07 Septembrie 2018, 12:34

Și cineva îl bagă în față pe acest Varga? sau cum îl cheamă. *** ceva ce pute rău de tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează