FOTBAL  »  Superliga  »  SPONSOR

Casele de pariuri au pus monopol pe fotbalul românesc » Liga 1 a devenit Liga 1 Betano! Câți bani încasează LPF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 14:38

LPF a semnat un parteneriat prin care casa de pariuri Betano a devenit principalul sponsor al Ligii 1. Forul va primi anual un milion de euro de la noul sponsor.

Suma este de două ori mai mare decât cea pe care o primea LPF de la vechiul sponsor, compania de telefonie mobilă Orange.

O asemenea înțelegere a semnat și FRF în această primăvară, când a acceptat să colaboreze cu Fortuna, o agenţie ce şi-a făcut o reclamă agresivă în ultima perioadă, ajutată de spoturi în care apăreau jucători ai naţionalei, dar şi selecţionerul Christoph Daum.

Prin această sponsorizare, FRF primește anual aproximativ 300.000 de euro din partea casei de pariuri. 

Foştii colegi fac reclamă ;)

După același model de reprezentare în campaniile de promovare, diverse case de pariuri, care activează şi pe teritoriul României, au reuşit să obţină semnătura unor foşti mari fotbalişti români, care să le promoveze imaginea.

Printre aceştia sunt şi unii dintre cei mai buni prieteni ai lui Hagi: Gabi Balint, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu. 

  • Dan Petrescu: NetBet
  • Ilie Dumitrescu: UniBet
  • Gabi Balint: Winmasters
  • Helmuth Duckadam: Casa Pariurilor
  • Gică Craioveanu: Sportingbet
  • Ionel Dănciulescu: UniBet

CS U Craiova, același sponsor ca lpf

În acest moment, echipele din Liga 1 care sunt sponsorizate de case de pariuri sunt FCSB, Dinamo și CS U Craiova. Oltenii sunt sponsorizați chiar de casa de pariuri Betano, care dă numele Ligii 1, grație unui parteneriat încheiat chiar înainte de startul noului sezon.

Roș-albaștrii au contract cu NetBet, în timp ce rivala din "Ștefan cel Mare" primește bani de la MaxBet. 

În urmă cu 8 ani s-a produs primul parteneriat dintre o echipă de fotbal din Liga 1 şi o casă de pariuri. Chiar FCSB a acceptat, în vara lui 2009, ca sponsor principal firma SportingBet.

Suma pe care roş-albaştrii o primeau pentru fiecare an de contract era de 750.000 de euro, iar casa se angaja să mai achite încă 600.000 de euro dacă echipa câştiga campionatul, ceea ce nu s-a întâmplat pe parcursul colaborării.

Hagi, SINGURUL CARE a refuzat!

O agenție de pariuri i-a propus și echipei lui Gheorghe Hagi să devină sponsor principal, pentru două milioane de euro, dar "Regele" s-a opus cu vehemență.

Respectiva firmă a dorit să devină sponsorul principal al Viitorului, dar şi să dea numele arenei din Ovidiu! În schimbul acestor lucruri, casa de pariuri era gata să ofere cea mai mare sumă propusă vreodată de un sponsor în fotbalul românesc.

Ce cluburi mari din lume au avut/au contracte cu case de pariuri

  • Bwin: Real Madrid, Bayern, AC Milan, Juventus, Manchester United, Dortmund
  • Betfair: FC Barcelona, Arsenal, Leicester, Aston Villa, Sunderland, Southampton, WBA
  • Bet365: Aston Villa, Stoke City, Leicester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
americanu197
americanu197  •  19 Iulie 2017, 16:08

onjn trebuie distrus... e doar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează