FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cassio nu a mai marcat de 520 de minute » 26.000 de euro golul!

Cassio a a costat-o pe Rapid 450.000 de euro
Cassio a a costat-o pe Rapid 450.000 de euro

Articol de , - Publicat miercuri, 31 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 23:11

În 14 luni la Rapid, Cassio a înscris de 8 ori în Liga 1, fiind remunerat cu 210.000 de euro. Cu toate astea, Răzvan Lucescu îl apreciază fiindcă joacă pentru echipă


Cassio Vargas, vîrf adus în iunie 2010 la Rapid, n-a mai marcat pentru giuleşteni în jocurile oficiale din etapa a 23-a a sezonului trecut! Atunci a egalat în meciul cu Gaz Metan (2-1) şi a fost singurul său gol din returul campionatului trecut, ajungînd în acest moment la peste 520 de minute de ineficacitate! El a bifat 23 de meciuri pentru giuleşteni în care nu a reuşit să înscrie, nimerind plasa doar de 8 ori în 5 partide.

"Spaima golului", preferatul lui Răzvan!
Conducerea se gîndea la un moment dat să-l transfere, însă "nouarul" antigol pare că ar avea spatele asigurat la Rapid, fiind printre cei mai apreciaţi jucători din lot de către staff-ul tehnic. "Răzvan nu cere neapărat goluri de la Cassio. În sistemul cu trei în faţă, antrenorul vrea în primul rînd de la atacantul central să cîştige dueluri, să reuşească cît mai multe devieri precise, să creeze culoare pentru oamenii din bandă. Sarcina golurilor e preluată mai mult de vîrfurile laterale, Roman, Surdu, Deac", au explicat apropiaţii "principalului" rapidist.

15 mii de euro cîştigă Cassio pe lună la Rapid, strîngînd pînă acum un venit de 210.000 de euro, fără prime

28 de goluri marcase Cassio în 54 de meciuri pentru Leiria înainte să vină la Rapid


Comparaţie » Pancu, şi mai eficient, şi mai util decît Cassio

Parametru Cassio Pancu
Meciuri/goluri în acest sezon 5/0 5/4
Dueluri în atac cîştigate 41% 34%
Dueluri aeriene cîştigate 38% 50%
Pase constructive precise 64% 67%

"Am mai lua un atacant doar în ideea de a avea mai multe soluţii în ofensivă. Sîntem însă mulţumiţi de atac, sînt jucători care muncesc pentru echipă"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid


Testul cu Bologna e vineri, ora 20:45!
"Amicalul" european al Rapidului cu Bologna a fost programat vineri, 2 septembrie, de la ora 20:45, pe arena "Dall'Ara". Gruparea italiană a scos deja la vînzare bilete de 5 şi 8 euro la ultima partidă-test dinaintea debutului Serie A. Trupa alb-vişinie n-a stabilit încă detaliile deplasării, dar cel mai probabil urmează să ajungă în Italia de joi seară. Bologna are în palmares 7 titluri, două Cupe ale Italiei, o Cupă Intertoto şi 3 Cupe ale Europei Centrale.


Inbox:
»» Alexa şi compania revin azi la antrenamente după două zile libere. Roman şi Teixeira acuză încă probleme medicale, iar Herea, Bozovici şi Alex Ioniţă II vor absenta, fiind convocaţi
la loturile "naţionale".
»» Comisia de Disciplină a LPF va judeca azi, de la ora 15:00, eliminarea lui Răzvan Lucescu la meciul cu Ceahlăul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
criticu99
criticu99  •  31 August 2011, 11:09

sa vdm ce mai spunea razvan dak ne egalau cei de la ceahlaul si pierdeam 2 pct; porcul asta de cassio a scapat singur cu portarul la 2-0 si puteam sa stam linistiti in ult 20 de min; poate ca se descurca intr-o oarecare masura la protejarea mingii dar meseria unui atacant e de a marca goluri; si acel dual singur cu portarul a aratat ca nu e bun de nimik; el poate sa inscrie doar dak cineva ii centreaza pe capul lui plat in 6 m.......

razvan_fzr
razvan_fzr  •  31 August 2011, 10:57
Postat de franken pe 31 August 2011, 03:11

Mai, dar la echpa a doua nu exista atacanti? Chiar e nevoie sa se cheltuiasca milioane de euro cu un atacant , pe cand cu 5-600 de mii poti forma unul in pepiniera proprie?

Nu inteleg de ce nu il aduc in lot pe Ciolacu, el e viitorul si merita si el o sansa!

ovidiuzaharia
ovidiuzaharia  •  31 August 2011, 10:13

slabi tare si Surdu si Casio... din pacate indivizii astia doi imi cam strica pofta de privit la meciurile Rapidului. Il prefer pe Sabrin Sburlea. Macar asta e tanar si are timp sa-si revina... Sburlea si Pancu ar trebui sa constituie atacul Rapidului. Ceilalti doi, doar de la 3-0 in sus, dupa minutul 80. Altfel, o sa castigam meciuri doar chinuit, 1-0, 2-1 si o sa stam cu morcovul cat casa, chiar si la un meci cu Chiajna.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează