FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cătălin Anghel, antrenor la FCSB? Gigi Becali a primit răspunsul din partea antrenorului secund al lui Hagi la Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 21:58

Gigi Becali a primit un nou refuz. Cătălin Anghel (44 de ani), secundul lui Gică Hagi de la Viitorul, nu acceptă propunerea patronului de la FCSB.

Impresionat de filosofia de joc a Viitorului și conștient că nu îl poate aduce pe Gică Hagi, Gigi Becali s-a orientat către secundul acestuia, Cătălin Anghel, omul care preia frâiele formației în lipsa „Regelui”.

Oferta a primit un răspuns negativ la câteva ore de la lansare.

Comunicatul lui Cătălin Anghel

„În urma declarațiilor patronulului echipei FCSB, doresc să precizez următoarele:
- Îi mulțumesc domnului Gigi Becali pentru interesul manifestat, dar pentru moment voi continua munca pe care am început-o la FC Viitorul.
- Sunt onorat, dar în același timp angrenat într-un nou proiect cu FC Viitorul, alături de care vreau să obțin noi performanțe”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Viitorului.

Cătălin Anghel, fost mijlocaș la Farul, a antrenat-o pe Viitorul între 2009 și 2013, reușind să îi aducă pe constănțeni în Liga 1. Le-a mai pregătit pe CSO Ovidiu și Săgeata Năvodari, iar din 2015 este secundul lui Gică Hagi la Viitorul.

Vezi și: 

VIDEO Reacția lui Gigi Becali, după ce a fost ironizat de Marius Croitoru: „Nu știm cât îl duce mintea?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
loko1
loko1  •  04 August 2019, 15:41
Postat de fairplayromania pe 04 August 2019, 02:40

Asteptam dezafilierea grabnic.....ultima şansă ca fotbalul românesc sa-şi revină....

Nu am nimic ,cu antrenorii, cu jucătorii,că și ei sunt victime,vin pentru bani,pentru CV,dar nu știu că-și distrug viitorul .

capiata_romaniei
capiata_romaniei  •  04 August 2019, 09:55

Bezmeticii de la FC FCSB sunt refuzati pe banda rulanta atat de antrenori principali, cat si de secunzi. Cum sa plece Catalin Anghel de la un club bine organizat ca Viitorul la cel mai haotic si neprofesionist club din istoria fotbalului romanesc, FC FCSB? Sa fim seriosi!

gicab
gicab  •  04 August 2019, 04:25

Steaua nu se refuza ... fcsb categoric DA

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close