FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI RĂMÎNE ÎN AREST

Cătălin Dancu: "Plângerea la CEDO va fi împotriva României"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2009 00:00

Avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu, a depus la Comisia de Abuzuri din Senat o plângere în care arăta că au fost încălcate drepturile clientului său.


"Săptămîna viitoare vom depune în regim de urgenţă o plângere la CEDO împotriva României. Vorbim despre abuzuri privind drepturi procedurale. Cei care au furat maşina sînt liberi. Nu va fi nevoie, momentan, să fie audiat Gigi Becali", a spus Dancu de la Palatul Parlamentului.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (36)
 •  17 Aprilie 2009, 07:41

fratilor stati cuminti ca nu au sorti de izbanda cu CEDO UE. o sa dea raspuns si o sa zica cam tarziu cu arestarile si cam putini in romania ca de 20 ani sa cam trecut cu vederea ??bafta DNA tinetio tot asa ,faceti curatenie pe toate linile nu numai la fotbal si in politica ca acolo e cascavalul mare si trebuie de paste,,sa auzim de bine ?

 •  17 Aprilie 2009, 07:33

becali sa nu se supere dar a gresit pt. ca sia facut dreptate singur si a cam latrat tot timpul ca nu se teme de justitie de judecatori de politie??e drept sa cam inselat grav ,,si dupa cum vad ce zice legea poate sa mearca avocati la dracu -in praznic ca nul mai salveaza nimeni pe becali si lista e deschisa sa vedeti dupa paste cate capete se vor indragosti de catuse si arest..

 •  16 Aprilie 2009, 18:27

l-am enumerat pe basescu pentru ca daca tocmai el care conduce e un hot...ceilalti ce asteptari sa mai ai de la ei...dar probabil in clasa a 3-a nu ai de unde sa iti dai seama de asta...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează