FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cătălin Munteanu, nemulţumit de investiţiile de la Dinamo: "Nu am avut lot, alţii au băgat milioane şi s-a văzut în calitatea jocului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 22:26

Mijlocaşul lui Dinamo, Cătălin Munteanu, ştie care a fost motivul principal pentru care echipa sa a ajuns să termine pe un loc 6, în afara cupelor europene.

"Este un loc 6 care pentru Dinamo nu este onorabil, dar la ce investiţii s-au făcut în ultimii 3 ani... Nu s-au investit foarte mulţi bani, ca la alte echipe, unde au venit jucători pe milioane, şi asta s-a văzut în calitatea jocului.

Problema noastră principală în campionatul trecut nu a fost echipa, ci lotul, pentru că noi nu am avut un lot ca sa putem să atăcam primele 3-4 locuri", a spus Cătălin Munteanu la Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (126)
dragosph
dragosph  •  13 Iunie 2013, 11:16

Dacă se investea la Dinamo, tu și Danciu jucați la Dinamo II, așa ca mai puțină vorbă și mai multă muncă. Dinamo din respect vă ține! Sunteți singurii (toată echipa, cu câteva excepții)vinovați, că voi jucați, restul e cancan. Ba că din cauza aia, ba din cauza cealaltă etc. Voi sunteți victime?????

reddogsv
reddogsv  •  13 Iunie 2013, 08:29

,,Bravo'' Cataline! Cineva spunea odata ca ,,orice individ mediocru gaseste o scuza nereusitelor sale''.In opinia ta, a lui Talnar si a altor ,,monstri sacri'' si ,,simboluri'' locul 6 ,,nu e onorabil'' sau e o adevarata performanta! E o RUSINE! SI NU E PRIMA DATA! E timpul ca si tu si Danciu si alti invatacei sa va luati zborul daca mai aveti vreo umbra de demnitate! Candva, Dinamo castiga campionate pe banda rulanta iar un loc 3 era socotit un esec! Depasiti-va recordurile la o miuta in spatele blocului! Ne-am saturat pana peste cap!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  13 Iunie 2013, 01:30
Postat de lupul46 pe 13 Iunie 2013, 01:19

E nasol cu Multescu asta pentru ca la el nu prea conteaza valoarea de piata a jucatorului. La Petrolul, cu jucatori ca Younes, Boudjemaa, Mustivar, Zerka, Bikana, veniti pe sume intre 45.000 si 300.000, a terminat returul pe locul 2 in conditiile in care a venit la echipa dupa 4 sau 5 partide de la inceperea returului. Acum Younes e 2 mil, Boudjemaa 1,5 mil., Mustivar 1,5 mil. Daca jucatorul are potential, nu conteaza la cat este cotat. E ceva fabulos pentru Dinamo ca l-a luat antrenor. Dupa parerea mea, in conditiile alea cainesti Multescu e cea mai buna varianta de antrenor de pe planeta.

repet, in esenta, un comentariu foarte la obiect. like de la mine.

Vezi toate comentariile (126)
Comentează