FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV

Cătălin Munteanu: "Nu se pune problema să plec de la Braşov"

Catalin Munteanu, Munteanu, FC Brasov
Catalin Munteanu, Munteanu, FC Brasov

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2009 00:00

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Cătălin Munteanu, spune că se simte excelent la gruparea ardeleană şi nu va pleca prea curînd la altă echipă.

"Mă simt excelent la FC Braşov şi nu s-a spus problema să plec la altă echipă. Nu am discutat cu nicio altă echipă, pentru că eu mai am contract cu FC Braşov până în vară şi vreau să ne calificăm în Liga Europa şi să câştigăm Cupa României. Sunt obiective îndrăzneţe, dar în fotbal, totul este posibil.

Am făcut un tur bun de campionat, pentru că suntem aproape de plutonul fruntaş, dar suntem calificaţi şi în semifinalele Cupei României. Indiferent cu cine vom juca în semifinale cred că putem să ne calificăm. Toate formaţiile rămase în Cupa României, sunt echipe bune. Pe noi ne avantajează faptul că vom juca două meciuri, tur-retur, pentru că pe teren propriu am dovedit că suntem o echipă puternică", a spus Cătălin Munteanu pentru site-ul oficial al clubului.

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel! Gestul GENIAL al afaceristului


Comentarii (4)
 •  21 Decembrie 2009, 18:56

Mass media de 2 lei....acum anuntau pe antena3 ca se transfera la Dinamo...pfffff....pe cine sa mai crezi?!!!!

 •  21 Decembrie 2009, 18:05

multumim cataline...nu i asculta pe cei care nu te respecta.iti multumim pt ce faci la brasov.sanatate si sper sa ti inchei cariera la steagu.

 •  21 Decembrie 2009, 17:11

Multumim pt. ceea ce faci la Steagu. Forza Steagu' !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează