FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Cătălin Munteanu, sfat important pentru managerii din Liga 1: "E obligatoriu" » Ce spune despre plecarea lui Dănciulescu de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 15:54

Prezent la a doua ediție a emisiunii GSP LIVE, Cătălin Munteanu a vorbit despre plecarea lui Ionel Dănciulescu de la Dinamo.

În plus, fostul fotbalist le-a dat un sfat jucătorilor care se retrag și vor să devină managerii unor cluburi.

"A plecat și Dănciulescu și nu prea mai sunt repere la Dinamo. Cred că a ajuns la concluzia că nu avea niciun cuvânt de spus. Poate din această cauză a ales să se dea la o parte și să plece.

Eu cred că dacă mergi undeva și au un rol bine stabilit, manager, președinte, trebuie să ai un cuvânt de spus. Nu trebuie să fie un rol decorativ. E obligatoriu să facă niște cursuri. Totul trebuie luat treptat. După ce ai terminat cariera de fotbalist nu trebuie să mergi direct, fără școală, să manageriez un club", a declarat Cătălin Munteanu la GSP LIVE.

Citește și: Cătălin Munteanu, dezvăluiri dure despre problemele jucătorilor din România: "Suntem pe 3 în lume la numărul de litigii! Mulți se lasă de fotbal"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează