FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO. Scene șocante! Cătălin Zmărăndescu a rememorat urmărirea hoțului mașinii lui Gigi Becali: „Alergam după el spre Victoriei. Mi-am zis că sunt prost dacă îl scap. Atunci a scos briceagul!”

Cătălin Zmărăndescu a fost implicat, în anul 2009, în scandalul sechestrării celor care-i furaseră maşina lui Gigi Becal / Captură Realitatea TV
Cătălin Zmărăndescu a fost implicat, în anul 2009, în scandalul sechestrării celor care-i furaseră maşina lui Gigi Becal / Captură Realitatea TV

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 14:20 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 14:56

Invitat în această dimineață la GSP Live, Cătălin Zmărăndescu (47 de ani), fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a reconstituit, pas cu pas, evenimentele petrecute în noaptea în care hoții i-au furat mașina latifundiarului din Pipera. 

  • Cătălin Zmărăndescu a fost implicat, în anul 2009, în scandalul sechestrării celor care-i furaseră maşina lui Gigi Becali. În final, a ajuns să ispășească o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, el stând în detenție, la acea vreme, timp de 29 de zile.
  • Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și 8 ani sub supraveghere în „Dosarul Sechestrării de persoane”. Iniţial latifundiarul fusese achitat pe 19 octombrie 2011, de un complet de trei judecători al ICCJ, el fiind acuzat că le-a ordonat bodyguarzilor doar să îi prindă pe cei care au furat maşina. Procurorul a arătat însă că dacă persoanele din acest dosar ar fi achitate, s-ar crea impresia că orice persoană care are bodyguarzi îşi permite şi să depăşească limitele legale în a-şi face dreptate.

- Cătălin, îți mai aduci aminte seara răpirii hoților mașinii lui Becali? 

- Normal. A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da! Dar când cineva îți ia un bun și tu îl recuperezi înaintea poliției, cred că e deranjant (pentru poliție). Atunci s-a vrut să se facă hora mare, să se facă un tam-tam cât mai mare. Acolo a greșit și domnul Becali pentru că trebuia să tacă din gură. Să nu facă atâta publicitate faptului că i s-a recuperat mașina.

- El a declarat că nu v-a zis să îi bateți pe hoți, dar că voi i-ați bătut. 

- Dacă vă uitați, sunt trei momente distincte. Cel după care am alergat tot bulevardul Dorobanți și pe care l-am prins era ăla care a furat mașina.

- Cum adică ai alergat după el? 

- Din informații știam cine a furat mașina. Ne-am dus după ei și a fost acea tamponare nefericită din intersecția Dorobanți cu Ștefan cel Mare. Toată lumea a spus că am intrat în ei intenționat. N-a fost nimic intenționat, li s-a oprit mașina furată care era pusă pe modul de condus Direct. Li s-a oprit în mijlocul intersecției. Noi veneam din spate, conducea un nepot al lui Gigi, n-am reușit să-i mai evităm. După impact, au țâșnit ca iepurii din mașină. Eu m-am dus după ăla care a furat mașina.

- Asta se întâmpla la Perla. Unde l-ai prins? 

- Am alergat către Piața Victoriei și l-am prins aproape de pasaj. Nu vrei să știi cum fugea prin grădinițele din fața blocurilor de pe bulevard! Eu mă gândeam: „Dacă îl scap pe ăsta, toată lumea spune că sunt un prost!”. Am alergat de am zis că mor, bă, omule! Nu știu cum a fugit așa, că era mic și gras.

- De la adrenalină… 

- La un moment dat, când n-a mai putut să fugă, a băgat mâna în buzunar și a scos un briceag lung. Trebuia să-l desfacă. Atunci, am pus mâna pe mâna lui, i-am blocat-o și i-am dat un dos de palmă. Asta a fost toată bătaia lui, a recunoscut și el. Ce s-a întâmplat în alte părți cu ceilalți din mașina hoților nu e treaba mea și nu știu. La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului. Era deja cu numere de Austria, pregătită să plece în Bulgaria. Nu trecuse o zi de la furt. A zis că vrea să vorbească cu domnul Becali. A vorbit de pe telefonul nepotului cu nea Gigi și i-a zis că vrea să discute cu el, că nu vrea să-i facă plângere. “Nu vreau să ajung la pușcărie că mai am coadă (n.r. - alte fapte în cazier)!” Am mers la bar, au stat, au băut și au făcut caterincă cu nea Gigi. La plecare le-a dat și bani de taxi. Asta e în mare.

VIDEO Urmărirea hoților mașinii lui Gigi Becali: 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Cătălin Zmărăndescu a povestit înlăcrimat un episod cu Gigi Becali: „Pentru asta, toată viața…”

Încă un scandal de proporții în sportul românesc! O sportivă din lotul olimpic de bob face acuzații grave la adresa propriului antrenor: „Eram în lenjerie intimă, a intrat peste mine în cameră” + reacția COSR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
demadrid_al
demadrid_al  •  24 Noiembrie 2020, 21:28

MILTIA-JUDECATORII-POLITICIENI-ACUM SI DOCTORII...NU SUNT ACOLO PT A TE PROTEJA.. CI PT A TE CONTROLA... DACA ESTI LOVIT IN TARTAGUTA SI CREZI ALTCEVA? PUNETI FRANGHIA CA TRAIESTI-DEJABA...

tricisport
tricisport  •  24 Noiembrie 2020, 17:13
Postat de manutd.steaua pe 24 Noiembrie 2020, 16:26

Prababil mai sunt fraieri ca tine care au incredere in politia si justitia din Romania! Nici 1% nu mai avea sanse sa-si mai recupereze bunul furat,daca astepta sa rezolve politia treaba!

"A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da!" - Cătălin Zmărăndescu

manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Noiembrie 2020, 16:26
Postat de reteleanu pe 24 Noiembrie 2020, 15:48

emotionant. si ne mai miram de ce copiii viseaza sa ajunga "badeagard".

Prababil mai sunt fraieri ca tine care au incredere in politia si justitia din Romania! Nici 1% nu mai avea sanse sa-si mai recupereze bunul furat,daca astepta sa rezolve politia treaba!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează