FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Câți bani a investit, de fapt, Pablo Cortacero la Dinamo? Un oficial dă din casă: „Din ce știu, atât a cheltuit”

Promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero au exasperat întreaga suflare dinamovistă +33   FOTO
Promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero au exasperat întreaga suflare dinamovistă

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 12:40 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 13:35

DINAMO. Promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero au exasperat întreaga suflare dinamovistă, care a ajuns să nu mai creadă deloc în proiectul bombastic al investitorilor spanioli. 

Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a dezvăluit astăzi care e suma reală investită de Pablo Cortacero în  „Ștefan cel Mare”. Mare contestatar al lui Cortacero, Birlică afirmă că ibericul a investit până acum 500-550.000 de euro la „câini”, deși inițial acesta promitea că va scoate din buzunar 10 milioane de euro .

Din ce știu, Pablo Cortacero a investit în jur de 500.000 – 550.000 de euro, bani care s-au dus spre cheltuielile curente ale clubului, spre foștii angajați. Ultimii bani au venit în august, nu știu exact unde s-au dus banii. Eu am venit în octombrie și de-atunci n-au mai venit banii”, a declarat Radu Birlică în această dimineață, la Pro X. 

1.500.000 de euroeste suma promisă de Cortacero de 9 ori la rând și care nu a ajuns niciodată la Dinamo

Spaniolii pleacă unul câte unul de la Dinamo

În timp ce Cortacero e de negăsit, Alex Couto, unul dintre ultimii spanioli din proiectul falimentar „Nuevo Dinamo”, a fost destituit din funcția de director general al clubului.

Antrenorul ajuns director general la Dinamo a fost mazilit ieri în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al clubului, o decizie luată în unanimitate de către Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, Cornel Dinu și Cornel Țălnar. Roș-albii urmează să desemneze un nou director general, la două săptămâni de la plecarea lui Bogdan Bălănescu, și acum, după „executarea” lui Couto. 

8 oameniau părăsit deja echipa în ultimele două săptămâni: antrenorul Cosmin Contra, colaboratorul său de încredere, Javi Reyes, doi preparatori iberici și 4 fotbaliști: Rene, Isma Lopez, Gonzalez și Borja Valle

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - CFR Cluj: 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Poli Iași 4-1: 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ultimele informații din „cazanul încins” de la Dinamo: „Există o singură variantă. Cortacero trebuie să le dea lor clubul”

EXCLUSIV Își iau clubul înapoi » Ei sunt noii lideri de la Dinamo, după dispariția spaniolilor din conducere + cine e următorul pe lista neagră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  15 Decembrie 2020, 22:36

Lasa ca fara bibilica n-aveam cazare si toale. Banii ii aduce domnul Cortacero pe 21

becail
becail  •  15 Decembrie 2020, 15:36

Birlica a ajuns vedeta, vorbind in numele lui Dinamo. JALNIC!!! Mai ieri ii spune lui Corta ZERO ca e diamant, azi a spune ca e un mincinos. A sarit dintr-o barca in alta, intr-o secunda...doar, doar sa manance si el ceva. JALNIC!!! Sper sa dispara de la Dinamo, acest individ cameleonic! Rusine!!!!

347655969058390
Ion Popescu  •  15 Decembrie 2020, 14:46

Poate cineva sa explice de ce Cortacero a investit 0,5 mil. $, bani pierduti de el ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează