FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV / 12:22

Catuse si batai la Petrosani! Un jucator a fost dus cu catuse la miini in Valea Jiului, iar un altul a fost batut

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2007 00:00

El sustine ca in plangerea depusa la Politie, fotbalistul a reclamat ca in timpul antrenamentului de joi a fost agresat de doi bodyguarzi chiar in incinta clubului. "In plangere nu se reclama faptul ca ar fi fost sechestrat", a mai spus adjunctul sefului IPJ Hunedoara Potrivit anchetatorilor, fotbalistul a fost sfatuit sa mearga la medicul legist in vederea obtinerii unui certificat-medico-legal, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale se va face incadrarea juridica a faptei.

Scenariu din filme de gangsteri la Petrosani. Jucatorul Jiului Petrosani, Mihai Lungan, a fost batut de bodyguarzii patronul Alin Simota pentru ca nu a vrut sa semneze actele ce i-au fost puse in fata de cei de la Jiul.
"Cind sa plec din vestiar am fost oprit de doi oameni. M-au luat la bataie. M-au lovit din toate partile in tot corpul. Mi-au spart dintii si mi-au rupt citeva coaste", a declarat Lungan.
Un alt jucãtor, Ovidiu Istinie, a scapat de bataia bodyguarzilor lui Alin simota pentru ca a semnat hirtiile puse in fatã de cei de la Jiul.
"Istinie a plecat de la antrenamentul lui Intergaz, cu o masina in care se aflau trei jucatori si delegatul Petre Ucidau. Masina lor a fost urmarita de un Ford, cu numarul B-62YMJ. la un moment, au fost blocati si 3 bodyguarzi au coborit din masina si l-au luat la Petrosani. De frica sa nu fie batut, Istinie a semnat toate hirtiile care i-au fost prezentate. Istinie mi-a povestit ca Lungan nu a vrut sa semneze si a fost batut mar", a declarat, pentru www.gsp.ro, impresarul Dumitru Tudor.
"Simota mi-a trimis un mesaj in care ma ameninta ca imi rupe capul", a incheiat Tudor.

IPJ Hunedoara: "Un fotbalist de la Jiul a depus plangere"
"Un fotbalist de la Jiul Petrosani a depus plangere pentru lovire si alte violente impotriva a doi bodyguarzi de la club. Se fac cercetari in acest caz. Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani care are competenta in acest caz", a declarat pentru Gazeta Sporturilor adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, comisarul Remus Sabau.


Simota nu raspunde la telefon
Patronul Jiului a fost contactat telefonic de reporterii Gazetei, dar le-a respins acestora apelul. De asemenea, Simota a fost informat de motivul contactarii prin intermediul unui SMS.


Bodyguarzii lui Simota sint "recidivisti"
Oamenii pe care patronul Jiului ii tine in preajma sa pentru protectie par a avea in fisa postului sarcini mult mai ofensive. Doi dintre acestia au fost implicati in urma cu doi ani intr-un alt incident violent. La finalul unui meci disputat la Ineu, un spectator a fost batut de garzile de corp ale lui Simota pentru ca a reclamat in gura mare lipsa de corectitudine a partidei.


Lupescu: "Un caz incredibil"
"Daca lucrurile declarate de jucator sint adevarate pot spune ca e o situatie extraordinara. Suntem in anul 2007 , intr-o tara civilizata ! E foarte important ca jucatorul sa aduca dovezi in sprijinul declaratiei sale pentru a se putea lua masuri impotriva vinovatilor", a spus Ionut Lupescu


Sdrobis: "Sint bulversat, mintea refuza sa creada asa ceva"
"Jucatorul a venit azi la mine si l-am vazu t ca e batut, cu capul rupt. Ma gindesc ce e in sufletul acestui baiat. Nu stiu ce a fost acolo, dar i-am spus sa se duca la medic si sa rezolve treburile cum trebuie. Nu e posibil sa ne intoarcem in Evul Mediu. Sint intors pe dos si ma gindesc sa plec de la Jiul. Am investit aici si munca si suflet. Mintea mea refuza sa creada ca se intimpla lucruri ca astea in anul 2007. Un asemenea caz se putea rezolva altfel, nu asa", a declarat Ioan Sdrobis, director tehnic la Jiul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează