FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Caz straniu la FCSB! Dică a ales un staff ciudat pentru echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 13:02

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie detalii despre staff-ul lui Nicolae Dică, noul antrenor al celor de la FCSB, care va fi în acte antrenor secund, urmând ca Viorel Tănase să fie antrenor principal.

Nicolae Dică are patru asistenți principali și, dintre ei, jumătate sunt antrenori de portari. Așa s-a ajuns ca Dică să lucreze cu doi specialiști în pregătirea portarilor. L-a adus pe Cornel Cernea, pe care l-a avut în staff și la SCM Pitești. Fostul goalkeeper al Stelei va colabora cu Marius Popa, rămas în club după plecarea lui Reghecampf în Emiratele Arabe Unite.

Cernea și Popa vor fi oamenii din staff cuvolumul de muncă cel mai mic, pentru că raportul e de doi antrenori la trei portari! Pe lângă Florin Niță și Edi Stăncioiu, goalkeeperii pe care s-a bazat FCSB în stagiunea aceasta, revine Valentin Cojocaru din Italia. 

Toate detaliie despre FCSB și staff-ul complet al lui Nicolae Dică pot fi citite în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

EXCLUSIV Surpriză pentru Hagi și Viitorul! Un club mare din Europa i-a făcut o invitație

Avem un campionat aparte » Doar în Belgia și în Rusia s-a mai întâmplat

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  31 Mai 2017, 18:12

Din cate imi amintesc, echipa lui Geambazi-Fcsb nu are culorile ros-albastru. Au galben-albastru , daca imi aduc aminte bine aminte stirea despre schimbarea denumirii....

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Mai 2017, 16:47

de doare creierii despre ce se intampla la ***! auzi: "Cernea și Popa vor fi oamenii din staff cuvolumul...." . cred s-a dorit: "Cernea și Popa vor fi oamenii din stafful clovnului..."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  31 Mai 2017, 16:39
Postat de grandetorito pe 31 Mai 2017, 16:27

Sa inteleg ca un fost portar nu poate conduce o sesiune completa de antrenament cu intreaga echipa?! Nu vad ce este asa ciudat sa ai in staff doi fosti portari din trei antrenori disponibili. Ei nu au facut tot scoala de antrenori!?

Dupa mintea lor, un antenor trebuie sa fie fost portar, unul fost fundas, unul fost mijlocas si unul fost atacant, sa fie acoperite toate posturile :)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close