FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cazul Baciu continuă: "Steaua trebuie să recunoască erorile pe care le-a făcut şi să plătească banii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 15:14

TAS a decis ca Steaua să plătească 800.000 de euro către FCM Bacău, dar Gigi Becali refuză să achite banii. Dumitru Costin, preşedintele AFAN şi membru în CEx al FRF crede că Steaua trebuie să-şi recunoască vina.

"Ce nu înţeleg eu la cei de la Steaua este că nu vor să-şi recunoască pînă la urmă erorile pe care le-au făcut. E vorba de un contract, iar cînd îl semnezi, îl citeşti şi pe cant. Dacă ai avut nişte clauze în defavoarea ta, dacă nu ai fost atent cînd ai semnat, acum eşti bun de plată.

Asta e, ai greşit, TAS a confirmat, plăteşte şi lasă baletul. Dacă o să fiu nevoit să votez în Comitetul Executiv anumite decizii faţă de clubul Steaua nu o să fac nimic altceva decât să susţin decizia TAS, indiferent de cum se numeşte clubul sau persoana care se află într-o asemenea situaţie. Cei de la Steaua ar trebui să recunoască că au semnat un contract prost şi că sînt buni de plată", a spus Costin.

FC Steaua a deschis, la 21 martie, trei dosare la Curtea de Apel Bucureşti, împotriva unei notificări primite de la Federaţia Română de Fotbal, în cazul jucătorului Eugen Baciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
vladutz13
vladutz13  •  29 Martie 2013, 18:24
Postat de stelist1986 pe 29 Martie 2013, 16:12

Daca decizia TAS nu e respectata , recunosc ca Steaua trebuie dezafiliata. Oricum, UEFA nu va primi Steaua in cupele europene si nu cred ca le da nici banii pe anul asta din EL. Vrea el sa-i smechereasca pe toti. Accepta toate clauzele in contract ca sa ia jucatorul si apoi gaseste chichite sa nu plateasca. Asa o sa faca si FC Arges cu Tanase.

Ce stelist esti baiatule??? :)) CUm sa dezafiliezi o echipa pt ca nu are bani sa plateasca?? :)) Pai uite cate echipe au insolvente in Romania :)) si o sa joace bine mersi in Liga 1 la anul :). Se poate pune doar problema licentei!! Adica sa ne retrogradeze in liga a 2-a (pt ca au scos obligativitatea licentei pt liga 2)

statham_j
statham_j  •  29 Martie 2013, 18:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

n-ar fi rau...doar ca lucrurile nu stau asa de simplu....

dani_val
dani_val  •  29 Martie 2013, 17:57

Bai frate da eu nu stiu ce-i asa mare problema de 1 milion, daca era mai mult intelegeam, dar daca legal trebuie sa plateasca acesti bani pai sa-i plateasca, ce tot se codeste, umbla cu alte smenuri sa nu-i plateasca acu si dupa aia poate fi mai grav.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează