FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Cazul Bâlbă: A apărut un şofer!

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Reamintim că şeful Poliţiei Iaşi, Liviu Zanfirescu, a declarat că subordonaţii săi i-au transmis că la volanul Audi-ului Q7 implicat în accident se afla chiar proprietarul maşinii, Ionuţ Bâlbă, însă fotbalistul a negat acest lucru.

Ionuţ Dumitraşcu (24 de ani), fost fotbalist la CFR Iaşi şi CFR Paşcani, actualmente arbitru judeţean, a declarat Poliţiei că el se afla la volanul maşinii lui Ionuţ Bâlbă în momentul accidentului petrecut marţi, în jurul orei 2:30, în centrul Iaşului. “Înainte de a pleca la Târgu Jiu, Ionuţ îmi lăsase maşina pentru a rezolva o mică problemă. În noaptea de luni spre marţi, eram cu maşina lui şi vroiam să mă duc să mănînc o pizza. Datorită faptului că nu am prea mare experienţă la volan, pentru că eu conduc rar, deşi am carnet din 2002, am făcut un accident uşor. Am lăsat maşina acolo, am plecat acasă şi m-am prezentat în 24 de ore la Poliţie pentru a anunţa accidentul” a spus Dumitraşcu, care susţine că nu a văzut semnalul agenţilor care i-au cerut să oprească înainte de accident: “Am văzut o maşină civilă şi o persoană cu o vestă reflectorizantă, însă nu am sesizat că mi-a cerut să opresc. Nici după aceea nu am văzut vreun girofar sau semnale că trebuie să mă opresc. Nici nu ştiu dacă am fost urmărit”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
 •  04 Aprilie 2008, 14:53

balba de knd il stiu eu numai cu bautura in cap sta...e cu ilie si mai e mijin ..bea pana se pisa pe el...

 •  04 Aprilie 2008, 14:50

auzi Dumi..mai dute in pm ..k stai intru-un apartament cu 2 camere..ai o dacie vai de neamu vostru si zici k stii sa conduci Q7...oricu iti rup botu la pascani..te pop cu sutu in gura

 •  03 Aprilie 2008, 01:02

Nu conteaza cine a condus, oricum CFR ul trebuie depunctat. Andone este singurul vinovat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează