FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE ABUZURI DIN SENAT

Cazul Becali se discută la Comisia de Abuzuri din Senat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2009 00:00

Conform Realitatea TV, la Comisia de Abuzuri din Senat se dezbate în aceste momente o petiţie pe care au depus-o avocaţii lui Gigi Becali.

Petiţia conţine 8 pagini în care cei doi avocaţi susţin că magistraţii au încălcat mai multe proceduri judiciare şi drepturile clientului lor. Dacă se impune, George Becali ar putea fi chemat la audieri.

"Comisia pentru Abuzuri în Senat nu este cea care dă verdicte", a spus Gabriel Berca, preşedintele Comisiei pentru Abuzuri.

Gheorghe Mateuţ, avocatul lui Gigi Becali a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar pentru patronul Stelei. Aceasta se va judeca pe 21 aprilie.

Dosarul a fost repartizat aleatoriu la acelaşi magistrat care a respins marţi cererea de revocare a măsurii arestării preventive, hotărîrea fiind definitivă.

Sursa: Realitatea TV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  15 Aprilie 2009, 12:41

Pai daca este repartizat la acelasi magistrat aveti aceleasi sanse sa il scoateti pe GIGI,in rest multa multa bafta GIGI BECALI ca te-au infundat astia cu JAPCA.

 •  15 Aprilie 2009, 12:05

Hai ca asta a fost tare: care sunt sansele ca la o repartizare aleatorie, dosarul sa ajunga la acelasi magistrat? Pana la urma o sa faca erou din Becali, chiar si fara voia acestuia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează