FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cazul Nikolici se decide marţi: "Se antrenează singur, luăm o decizie după meciul cu U Cluj"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 19:08

Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei, a vorbit despre şansele lui Stefan Nikolici de a fi reprimit în cadrul echipei.

"A venit foarte obosit la antrenament şi Ilie Stan a luat decizia de a-l trimite acasă. Avea nişte semne pe faţă, se vedea că era obosit. Pînă marţi se va antrena singur. După jocul cu U Cluj vom lua o decizie în privinţa lui. Toţi jucătorii au cerut clemenţă în cazul lui Nikolici.

Decizia de a-l suspenda momentan a fost a lui Ilie Stan, dar eu cred că pînă la urmă se va ajunge la o înţelegere, chiar dacă va suporta o amendă usturătoare. E jucător bun şi chiar ne-a ajutat în campania UEFA, iar în afară de acest incident nu avem ce să-i reproşăm", a spus Narcis Răducan la DolceSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ochiul_critic
ochiul_critic  •  10 Martie 2012, 20:04

Din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor (1$/invitat/lună)! De exemplu, inviţi doar 5 persoane şi acestea la rândul lor invită tot cate 5 persoane ...până la nivelul al 5-lea, atunci vei caştiga peste 3000$/lună. Cei interesaţi pot accesa linkul-invitaţie de mai jos pentru înscriere: ://signup.wazzub.info/?lrRef=95e6be7f

Vezi toate comentariile (1)
Comentează