FOTBAL  »  Superliga  »  LPF SE SPALĂ PE MÎINI

Cazul "Varga - Bălan" se va judeca marţi sau miercuri! Ce decizie se va lua?

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru (foto), a declarat astăzi, pentru gsp.ro, că un verdict al comisiilor federale în cazul "Varga şi Bălan" va fi dat marţi sau miercuri.

"Nu pot să vă spun mai multe, doar faptul că marţi sau miercuri comisiile abilitate din cadrul LPF vor soluţiona litigiul", a explicat Alexandru.

Comisia de Disciplină a LPF a decis ieri să dea Rapidului meci pierdut cu 3-0 la "masa verde" pentru că i-ar fi folosit ilegal pe Varga şi pe Bălan contra Timişoarei, scor 1-0 pe teren.

Apoi, după un ceas de presiuni dinspre Giuleşti, Liga s-a răzgîndit şi a hotărît să trimită cazul la o altă comisie!

"Nu contează ce decidem noi, totul se va lămuri la Tribunalul de la Laussane", a spus şeful LPF, Dumitru Dragomir.

Replica lui George Copos a venit azi dimineaţă: "Cu tot respectul pe care îl am pentru preşedintele LPF, el nu trebuia să se pronunţe. Nu are voie şi nici dreptul, pentru că nu este comisie"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  11 Martie 2010, 14:05
Postat de pe 11 Martie 2010, 13:31

Nu intelegi nimic. Copos are dreptate. Daca ei puteau juca doar in liga a III-a de ce le-a dat LPF viza prima oara ? Liga a gresit.

tu gresesti mah... le-a dat viza TOCMAi pt Liga a IV-a !

 •  11 Martie 2010, 14:05

In primul rind RAPID pierde 3-0 partida cu TIMISOARA ,in al doilea rind RAPID trebuie dpunctata cu macar alte 3 puncte pentru folosirea unor jucatori care nu-i apartineau sau nu aveau drept de joc. In al treilea rind COPOS si SIMAN trebuie amendati pentru fals si uz de fals,de asemenea trbuiesc gasiti cei care au inlesnit astfel de practici din partea LPF si FRF . Personal as descalifica RAPID si SPORTUL STUDENTESC pina in liga a 4-a.

 •  11 Martie 2010, 13:54

Prietene ca sa joci in liga a patra nu e nevoie de viza LPF. LPF organizeaza doar Liga 1! Nu are nici o treba cu liga a patra. Habar nu ai.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close