FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII

CCA şi LPF pun "o bombă cu ceas" la Astra - Pandurii prin deciziile de azi: după delegarea lui Colțescu, alte două măsuri ciudate! Reacția lui Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 17:38

Comisia Centrală a Arbitrilor a luat o decizie controversată astăzi, când a anunţat în mod oficial arbitrii şi observatorii de la meciul Astra - Pandurii, programat mâine seară, de la 18:30.

Centralul, dar şi observatorul de arbitri vor fi fix cei care au îndeplinit acelaşi rol la celebrul meci din turul campionatului regular, Astra - Steaua 2-0. Acel joc a produs cel mai mare scandal de arbitraj, Sebastian Colţescu fiind cel care a avut o manieră pro-Astra: a anulat eronat 3 goluri ale roş-albaştrilor şi nici nu l-a eliminat pe Budescu. Ca şi acum, atunci, cel care i-a fost supervizor şi l-a notat a fost Augustus Constantin, fost arbitru FIFA şi el, în prezent membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

În plus, meciul Astra - Pandurii, în care se întâlnesc locul 1 cu locul 3, va fi singurul din această etapă a play-off-ului la care nu vor exista arbitri adiţionali. Şi Steaua - ASA Tg. Mureş, locul 2 versus locul 6, a avut parte de adiţionali, dar şi diseară, la Viitorul - Dinamo, locul 5 cu locul 4, brigada va conţine 6 arbitri, nu doar 4.

LPF e forul care decide în fiecare etapă cele 3 meciuri din play-off şi play-out la care sunt trimişi şi arbitri adiţionali, iar pentru această rundă forul condus de Gino Iorgulescu a nominalizat partidele: Steaua - ASA, CSMS Iaşi - CSU Craiova şi Viitorul - Dinamo.

Șumudică a comentat din nou delegarea lui Colțescu, în conferința de azi:

"N-am spus că mi-e frică de arbitraj. În opinia mea, CCA nu ar fi trebuit să delege un asemenea arbitru după ceea ce s-a întâmplat la jocul cu FCSB din tur. Eu nu contest valoarea domnului Colțescu. Nu știu de ce n-a fost delegat în sezonul regulat?

Am considerat că la jocul cu Pandurii ar fi fost de evitat acest arbitru. Dacă aș fi pus eu arbitrii probabil eram la multe puncte în față. Eu am un om foarte bun lângă mine care se pricepe la statistică și știe cine a arbitrat și unde a arbitrat. Singurul arbitru care mai rămăsese pentru această etapă era Sebastian Colțescu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Aprilie 2016, 15:59
Postat de andyandrei2015 pe 05 Aprilie 2016, 15:09

steaua a fost furata tot anu asa ca vreau sa ii fure pe astia de la astra acum

Da, o sa fie "furata" fix de ala care le-a facut cadou 3 puncte......te doare mintea ce idei le trec unora prin cap....... E clar, suntem o societate complet bolnava

widoqq
widoqq  •  05 Aprilie 2016, 15:55

Steaua sau FCSBeaua?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Aprilie 2016, 15:09

steaua a fost furata tot anu asa ca vreau sa ii fure pe astia de la astra acum

Vezi toate comentariile (59)
Comentează