FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 1-0

Ce a acuzat Ianis Hagi după victoria Viitorului cu Hermannstadt: "De aceea a fost un meci greu"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 23:06

Ianis Hagi, 19 de ani, a marcat singurul gol al meciului Viitorul - FC Hermannstadt, 1-0, transformând penalty-ul obținut de el.

După meci, Ianis a vorbit despre duelul cu formația nou-promovată și a dezvăluit că jucătorii au acumulat oboseală după ce au fost la echipele naționale săptămâna trecută.

"Este bine că ne intrăm în ritm. A fost un meci greu pentru că am fost mulți jucători care veneam de la loturi. Am avut două meciuri în patru zile și un drum lung. S-a simțit oboseala. Totuși am jucat bine, am dat gol și am ținut de rezultat.

Știam că Hermannstadt este o echipă omogenă pentru că sunt mulți jucători care au fost și în Liga a 2-a. Ținând cont că eram obosiți, ne-am pregătit foarte bine din punct de vedere mental. S-a văzut că am stat bine în tare, ne-am apărat bine" , a declarat Ianis Hagi la LookTV.

"Ușor, ușor îmi intru în ritm. Sper să o țin tot așa. La penalty m-am uitat la portar și a fost bine că am dat gol"Ianis Hagi

"O victorie foarte frumoasă și bună pentru noi. În prima repriză adversarii au fost foarte agresivi și nu ne-am putut face jocul. Au pus multă presiune pe noi, dar a venit golul din penalty. Victoriile aduc bucurii, victoriile aduc victorii. Mergem la Craiova să câștigăm" Ionuț Vână

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează