FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Ce a făcut Florinel Coman, după discuțiile purtate astăzi cu anchetatorii

Florinel Coman (22 de ani) pare relaxat, după ce ar fi purtat astăzi discuții cu anchetatorii, în legătură cu permisul pe care l-ar fi obținut în Ucraina. +15   FOTO
Florinel Coman (22 de ani) pare relaxat, după ce ar fi purtat astăzi discuții cu anchetatorii, în legătură cu permisul pe care l-ar fi obținut în Ucraina.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 19:35 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 21:39

Florinel Coman (22 de ani) pare relaxat, după ce ar fi purtat astăzi discuții cu anchetatorii, în legătură cu permisul pe care l-ar fi obținut în Ucraina. 

La discuțiile cu anchetatorii, lui Coman i s-ar fi promis că va scăpa de pedeapsa cu executare dacă va colabora cu justiția, polițiștii dorind să obțină cât mai multe informații despre grupul care se ocupă de obținerea de permise false din Ucraina. Starul celor de la FCSB a răspuns tuturor întrebărilor, iar după întrevedere s-a relaxat cu o ședință de FIFA. 

FOTO Ce a făcut Florinel Coman, după discuțiile purtate astăzi cu anchetatorii
Florinel Coman s-a relaxat cu o partidă de FIFA / FOTO: Instagram

Ce riscă Florinel Coman 

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani!

 Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani
- Art 335 din Codul Penal

FOTO. Cum arată bolidul pe care îl conducea Florinel Coman, când a fost oprit de poliție

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

VIDEO. Florinel Coman revine pe teren în Botoșani - FCSB

Citește și alte știri despre Florinel Coman: 

FOTO Prima imagine cu documentul lui Florinel Coman » Ce le-a prezentat polițiștilor în loc de permis

Florinel Coman, luat cu „mașina de pește” de la antrenament! Vedeta de la FSCB are șofer de lux, după ce s-a ales cu dosar penal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
cj666
cj666  •  26 Februarie 2021, 09:20

Mie mi se pare ca la cat e de ***@ t, nici nu-si da seama in ce *** mare a imtrat. Si daca va juca in echipa casei de oaspeti de la Jilava se va considera detinut politic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  26 Februarie 2021, 09:15

In mod normal „suspectul”Coman Florinel Theodor va fi cercetat pentru fals,uz de fals si conducere fara permis!Va fi dezincriminat pentru fals(intrucat nu el a falsificat permisul),dar va fi cercetat in continuare pentru uz de fals si conducere fara permis!Iar la judecata(daca printr-o „minune”se va ajunge acolo),orice avocat va demonstra Justitiei incompetente-pardon „independente”-ca din moment ce nimeni nu a cercetat site-urile alea care vand „traduceri”de permise pe internet-considerand probabil ca nu e o falsificare-in consecinta nici inculpatul nu se face vinovat de uz... a ceva ce nu exista!Si ramane doar infractiunea de conducerea fara permis!Iarasi apa la moara pentru avocat(sub privirea intelegatoare a completului de judecata),care cere circumstantze atenuante:tineretze,naivitate,si-a recunoscut faptele,se caieste etc.Verdictul?In numele Legii:o pedeapsa spre minimul prevazut de lege!

remarque
remarque  •  26 Februarie 2021, 09:14

astia o tot dau inainte cu articolul din codul penal privind conducerea unui autovehicul fara permis. E o parte a problemei. O posibila infractiune. Politia trebuie sa se dovedeasca faptul ca jucatorul de la FCSB nu are permis. Adica permisul prezentat de Coman e fals. In acest caz insa apare o a doua infractiune. Falsul. Care are si ea pedeapsa ei. Nu exista prima infractiune fara a doua.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează