FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce a învățat Tade după primul său sezon la Steaua: "Nu mă interesează ce se comentează"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 14:44

Gregory Tade și-a analizat primul sezon petrecut la formația roș-albastră și spune că nu l-au interesat criticile venite în repetate rânduri din partea patronului.

"Toată lumea a văzut ce presiune am avut, dar când am fost pe teren am dat 100% în fiecare meci. Știu că nu am fost golgheter în acest sezon, am marcat goluri, dar nu mai multe ca sezonul trecut. Mă gândesc la ce nu am făcut bine, ce trebuie să fac pentru sezonul viitor și voi începe să lucrez."

"Eu sunt un băiat calm, ascult pe toată lumea și lucrez. Este foarte important să lucrez bine la antrenamente, mai departe nu mă interesează ce se comentează și nici nu îmi face bine să comentez. Sunt jucător profesionist, joc fotbal de 10 ani și știu cum să mă comport dacă sunt sus astăzi și jos mâine", a declarat Tade conform Dolce Sport.

Atacantul francez în vârstă de 29 de ani a fost transferat de Steaua în vara anului trecut, de la CFR Cluj, pentru jumătate de milion de euro și a reușit doar patru goluri în acest sezon de Liga 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează