FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Ce a pierdut de fapt Steaua? Fostul avocat al LPF a lămurit situaţia: "E teatru comic în atitudinea CSA"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 13:59

Fostul avocat al LPF, Cătălin Ciubotă, a lămurit motivarea dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la situaţia Stelei cu Armata şi îl contrazice pe juristul MApN-ului, Florin Talpan.

"Este teatru comic în atitudinea CSA Steaua. Am văzut că juristul MApN-ului face o confuzie între marcă şi numele comercial. Decizia ÎCCJ nu are nici o legătură cu palmaresul. Dacă am trăi într-o ţară civilizată ar trebui să fie un final simplu. Echipă fără marcă nu există şi nici marcă fără echipă nu există.

Juristul MApN este într-o ignoranţă militărească desăvîrşită. De ce Armata nu a luat atitudine din 2004?

Steaua nu poate pierde marca pentru că nu a avut-o. Numele comercial e cu totul altceva. Cu privire la elementul verbal al mărcii sînt discuţii. Steaua a fost continuatoarea de drept a vechii echipe şi palmaresul nu are de suferit", a spus Cătălin Ciubotă la Dolcesport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (29)
beny41
beny41  •  21 Februarie 2015, 16:34

ce a zis talpa ca e stelist de mic pai lasa marca si sigla stelei sa duca mai departe numele stelei .si asa iau o groaza de bani din chirie de la ciobanul becali cum il numiti voi dar sa nu uite talpa ca tot becali a bagat bani in echipa aia si a ajuns unde a ajuns de ce nu au bagat ei ?

mario17807
mario17807  •  21 Februarie 2015, 12:01

Deciziile luate de instantele care au judecat, pana acum, acest caz, sunt in discrepanta totala cu legislatia europeana, ca urmare cei implicati in luarea acestor decizii ar trebui sa intre in atentia DNA.

bitchstewie
bitchstewie  •  21 Februarie 2015, 06:45
Postat de noelstoica pe 21 Februarie 2015, 01:27

Apareai ca un personaj elegant comparativ cu gloata sau "pulimea"! Cred ca m-am inselat!

ehhh, e doar un pacalici =))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează