FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 2-0

VIDEO Ce a remarcat Dani Coman în Rapid - Hermannstadt + ce spune despre marele vis al Giuleștiului: „Uitați-vă la asta și o să vă faceți o părere”

Dani Coman nu și-a pierdut încrederea, vrea play-off-ul la Sibiu / Sursă foto: Facebook@ Hermannstadt +21   FOTO
Dani Coman nu și-a pierdut încrederea, vrea play-off-ul la Sibiu / Sursă foto: Facebook@ Hermannstadt

Articol de , , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 03:41 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 05:25

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, a trasat principalele concluzii după meciul pierdut de sibieni în fața Rapidului, scor 0-2. Oficialul echipei care trage la play-off crede că echipa sa n-a fost departe să plece cu un rezultat pozitiv din Giulești. Ingredientul lipsă? O fărâmă în plus de încredere și luciditate, e de părere Coman. 

Hermannstadt a rezistat o repriză în Giulești, dar a fost „pedepsită” după pauză de una dintre principalele pretendente la câștigarea campionatului. Președintele echipei, Dani Coman, a analizat jocul sibienilor și șansele acestora de a prinde play-off-ul.

„E o realitate!” » Marius Măldărășanu, discurs fără menajamente când a auzit știrea momentului: „Se întâmplă ceva acolo!”
RAPID - HERMANNSTADT 2-0
„E o realitate!” » Marius Măldărășanu, discurs fără menajamente când a auzit știrea momentului: „Se întâmplă ceva acolo!”

Dani Coman, concluzii după Rapid - Hermannstadt 2-0: „Mulțumit de joc. Puteam scoate mai mult!”

„Nu e [o înfrângere] dureroasă sub nicio formă. E un meci de campionat, un meci în care am întâlnit o echipă foarte bună, dar mie mi-a plăcut echipa mea, mai ales în a doua repriză. Ne-am creat și situații de a marca, păcat că nu am înscris.

Dacă până acum nu am fost mulțumit de joc, în seara aceasta am fost mulțumit de joc, dar nu am fost mulțumit de rezultat. Cred că, dacă aveam mai multă încredere, puteam scoate mai mult din acest meci

[Șansele la play-off?] Depindem doar de noi. Mai avem patru meciuri, trebuie să câștigăm trei. Dacă le vom câștiga, înseamnă că ne merităm locul în play-off. Dacă nu, ne vom lupta pentru evitarea retrogradării”, a declarat Dani Coman, în dialogul purtat cu reporterii la finalul meciului.

Dani Coman e impresionat de Rapid: „Un club care a crescut frumos! Uitați-vă ce jucători au venit de pe bancă!”

Fost portar la Rapid pentru o perioadă îndelungată, Coman laudă actuala versiune a giuleștenilor:

„Uitați-vă ce jucători au venit de pe bancă și o să vă faceți o părere dacă Rapid merită să se lupte pentru câștigarea campionatului!

A intrat Petrila, a intrat Hasani, jucător de sute de mii de euro, au intrat Funsho, Oaidă, jucători foarte buni. Asta arată că Rapidul, în momentul de față, e un club puternic, care-și dorește să facă performanță și care investește atât în jucători experimentați, cât și în jucători tineri. Merită aprecierile tututor.

Mi se pare că Rapid are un lot foarte bun și chiar merită să se lupte pentru câștigareaa campionatului. Plus că au toate condițiile, au stadion nou, au suporteri, au posibilitatea de a cumpăra jucători, au stabilitate din toate punctele de vedere. E un club care a crescut foarte frumos”, a punctat oficialul. 

Trăiesc sentimente ciudate când vin în Giulești. Nici eu n-o să-i uit pe suporteri.

- Dani Coman, președinte Hermannstadt

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Rapid - Hermannstadt 2-0

Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
+17 FOTO

Citește și alte știri de la Rapid - Hermannstadt 2-0: 

VIDEO Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”

VIDEO „E o realitate!” » Marius Măldărășanu, discurs fără menajamente când a auzit știrea momentului: „Se întâmplă ceva acolo!”

„Acum e «parfum»!” » Bergodi, descătușat după altă victorie fără gol primit: „Ia scoateți 2 jucători de la celelalte echipe!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
unurtr
unurtr  •  17 Februarie 2024, 12:07

Bănu$ €oman, ai uitat când ai luat bani de la Jiji și jucai la Rapid? Și când și-au spus suporterii, ai aruncat cu sticla de apă în ei la Chiajna!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează