FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

Ce a vrut să spună Șumudică? Declarație controversată după eșecul usturător cu FCSB

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 22:26

Marius Șumudică, tehnicianul Astrei Giurgiu, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea echipei sale din meciul cu FCSB, scor 0-3, dar spune că scorul e nemeritat și că echipa sa a făcut prea multe cadouri adversarilor. Antrenorul campioanei a anunțat cu subînțeles: "Voi face tot ce-mi va sta în putință să nu ia titlul FCSB". 

Următoarele jocuri ale Astrei sunt: Dinamo (a), CS U (d), CFR (a), Viitorul (d), FCSB (a), Dinamo (d). 

"A fost luna cadourilor. Întrebați-l pe Iliev câte mingi a avut de apărat. Le-am făcut cadou un penalty, al doilea gol a fost o inexactitate a jucătorilor mei. La golul trei a fost o execuție incredibilă.

Am fost bătuți de foștii noștri jucători, așa se întâmplă când pierzi cei mai buni jucători.

Cred că i-am dominat și la posesie și la ocazii, dar nu cred că mai contează. Am 46 de ani, dacă mă trezeam mâine cu 51 de ani, dar cu victorie în meciul cu FCSB, nu m-ar fi deranjat cu nimic. Atât de mâhnit sunt.

Campionatul e lung, se joacă și voi face tot ce ține de mine ca FCSB să nu iasă campioană!

Alibec e un jucător bun, poate face oricând diferența. Bravo patronului, asta înseamnă să bagi bani. Ia scoteți-i pe Alibec și pe Teixeira din echipa lui FCSB, să vedem dacă mai joacă la fel.

După primul gol al FCSB-ului, le-am spus jucătorilor că ăsta e momentul să arate că au caracter și să joace cu inima, dar nu am reușit să-i resuscitez.

Suntem într-o criză, din punct de vedere defensiv stăm foarte prost. 

A  fost luna cadourilor. Vi se pare că au fost cu ceva superiori? Domnul Feșnic i-a ajutat cât a putut. În Anglia sunt sute de astfel de faze, ca la primul gol și nu se dă penalty.

Am avut mai multe situații, dar nu vreau să mai comentez nimic. Șansele sunt minime să rămân. Am văzut că s-a vorbit cu domnul Dică, încerc din răsputeri să-i las o echipă bună pentru Europa. Oricui ar veni, îi doresc baftă și să realizeze minimum din ce am făcut eu la Giurgiu", a spus Șumudică, la TV Digi Sport

FCSB a învins-o categoric pe Astra, 3-0, și a revenit pe primul loc în clasament (AICI ai detalii despre partidă)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (50)
bebe21
bebe21  •  07 Aprilie 2017, 16:25
Postat de bigdeal pe 07 Aprilie 2017, 08:54

Mai omule, tu esti suparat tare, aproape ca-mi pare rau pt tine.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1016121681745491
Răzvan Vasilică  •  07 Aprilie 2017, 11:19

Domnu reporter ati incurcat oalele: Sumi a zis scoateti-i pe Alibec si BOLDRIN din echipa Stelei. Voi ati scris Alibec si Teixeira. Habar n-aveti pe ce lume traiti si va mai spuneti jurnalisti.

cobra_z
cobra_z  •  07 Aprilie 2017, 09:23

declaratia lu sumudica alimenteaza suspiciunile ca fcsb viitorul si astra fac parte din aceeasi cooperativa...prea multa ura si venin aruncata de sumudica impotriva bunului sau prieten cioban, fara nici un rost...ba au rost vorbele lui...rolul de fumigene in ochii naivilor...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează